ابوالحسن داوودي گفت: تصميم حذف روز ملي سينما از تقويم، چه سهوي و عمدي اختلالي در فرهنگ است.
اين تهيه كننده و كارگردان سينما كه از هنرمندان موثر در اضافه شدن روز ملي سينما در تقويم رسمي كشور است در گفتوگويي با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره حذف اين روز اظهار كرد: واقعا نميدانم چه بگويم و حيرت زده هستم.
وي ابراز عقيده كرد: وقتي وضعيت را سبك و سنگين ميكنم نميتوانم منافع تصميم گيرنده اين موضوع را بفهمم.
داوودي ادامه داد: سينما در سالهاي بعد از انقلاب وجود داشته و اينكه بخواهيم از ريشه نفي كنيم دليل و بنياد چنين تفكري را نميفهمم. تا كنون بعضي از رفتارها ميتوانست نسبت به بعضي از اشخاص باشد اما روز ملي سينما چيزي است كه نه به خانه سينما و نه به دعواي موجود ارتباط دارد.
اين كارگردان خاطرنشان كرد: متاسفانه رفتاري در فرهنگ ما در حال رخنه كردن است و اين به نفع هيچ عقيده و مرامي نيست و اين اختلالات فرهنگي دامن همه را ميگيرد.
وي با يادآوري ثبت اين رويداد در تقويم كشور گفت: پيشنهادي بود كه در زمان حضور زندهياد سيف الله داد، من و چند نفر از دوستان ديگر در هيات مديره خانه سينما مطرح شد و زمان زيادي طول كشيد تا به تصويب شوراي فرهنگي عمومي برسد و اين روز وارد تقويم كشور شود.
داودي در پايان با تاكيد بر اينكه باعث افتخار است كه سينما داراي روز خاصي در تقويم باشد، ادامه داد: اين افتخاري براي هر كس و هر تفكري است و نشان از اهميت سينما دارد و علت حذف آن اصلا قابل درك نيست.
انتهاي پيام
نظرات