رييس سازمان ملي استاندارد ايران گفت: تاكنون موردي از افت كيفي در محصولات لبني توليد داخل مشاهده نشده است.
نظام الدين برگزري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اينكه سازمان استاندارد به مسووليت نظارت خود در حوزه لبنيات ادامه ميدهد، افزود: اين احتمال وجود دارد لبنياتي كه كيفيت كمتري دارند، در ماستبنديهايي كه در مراكز عرضه فعاليت ميكنند، مورد استفاده قرار گيرند.
وي افزود: روزانه 9 ميليون تن شير در كشور توليد ميشود كه بيش از 40 درصد آن خارج از حوزه صنعت و در صنوف مختلف به لبنيات و ماست تبديل ميشوند كه وزارت بهداشت كيفيت اين محصولات را كنترل ميكند.
رييس سازمان ملي استاندارد ايران با بيان اينكه افزايش هزينههاي توليد و فشار ناشي از اجراي قانون هدفمندي يارانهها واحدهاي توليدي را تحت فشار قرار ميدهد، تاكيد كرد: بايد دقت كنيم اين وضعيت منجر به كاهش كيفيت محصولات توليد داخل نشود.
ايسنا چند روز پيش از اضافه شدن وايتكس به شير توليدي در مراكز سنتي توليد اين محصول خبر داده بود. اگرچه سازمان استاندارد و وزارت بهداشت اين موضوع را تكذيب كردند، اما سازمان دامپزشكي و فعالان صنعت لبنيات اذعان كردند كه ممكن است در برخي موارد افراد سودجو به شير خام خريداري كرده از مراكز توليدي وايتكس اضافه كنند تا ماندگاري اين كالا بيشتر شود.
در همين حال انجمن حمايت حقوق مصرف كنندگان نيز اعلام كرده كه موضوع افزودن وايتكس به شير خام در اين انجمن در حال بررسي است.
انتهاي پيام
نظرات