• دوشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۰۷:۴۱
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 91021809962
  • منبع : نمایندگی مرکزی

معاون سازمان بازرسی: شرایط اقتصادی فعلی جامعه ما، زیبنده انقلاب اسلامی نیست

معاون سازمان بازرسی: شرایط اقتصادی فعلی جامعه ما، زیبنده انقلاب اسلامی نیست

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کل کشور گفت: شرایط اقتصادی فعلی جامعه ما، زیبنده انقلاب اسلامی نیست.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کل کشور گفت: شرایط اقتصادی فعلی جامعه ما، زیبنده انقلاب اسلامی نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، غلامحسین بلندیان در جلسه شورای اداری استان مرکزی که در استانداری مرکزی برگزار شد، با اشاره به اهمیت‌ها و ضرورت‌های توجه به شعار سال «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه داخلی» افزود: رهبر معظم انقلاب به عنوان هدایت‌کننده و راهبر این کشور، شرایط حساس کنونی را به بهترین وجه درک فرموده‌اند و چالش‌های جدی که از نظر داخلی و خارجی داریم، به شدت از سوی ایشان احساس شده است لذا، در سالیان اخیر تکیه رهبری به حرکت‌های اقتصادی بوده است و این رویکرد نشان می‌دهد که کشور ما در شرایطی است که باید از نظر اقتصادی تحرک ویژه‌ای داشته باشد.

بلندیان تصریح کرد: امروز در یک موقعیت ژئوپلیتیک خاصی قرار داریم و به جرات می‌توان گفت ایران اسلامی امروز در حساس‌ترین نقطه دنیا قرار دارد.

وی افزود: در سال 2025 بیش از 90 درصد انرژی کشور از حوزه حاکمیتی ما می‌گذرد و این چیزی است که باید طمع زیادی به آن وجود داشته باشد؛ از طرفی شرایط ما از نظر منابع طبیعی، انرژی و ... به گونه‌ای است که توانمندی اداره جوامع بسیار برزرگ را داریم؛ همه این‌ها معارضانی دارند که بزرگترین‌ آنها در شرایط فعلی غرب و آمریکا است.

بلندیان ادامه داد: این چالش تنها به لحاظ منافع اقتصادی نیست بلکه، یک تضاد ایدئولوژیک برای اداره جهان مانع می‌شود که آنها با ما دوستی داشته باشند چون ایران سردمدار بیداری اسلامی در منطقه است. لذا اگر در این برهه زمانی نتوانیم از این پیچ تاریخی و مسائل اقتصادی عبور کنیم، بدانید که در مصاف اسلام و لیبرالیسم کم خواهیم آورد. همچنین برای اینکه برنامه پنجم توسعه و چشم‌انداز 1404 را پیگیری کنیم، راهی جز رسیدن به قله‌های اقتصادی نیست و هدف‌گیری دشمن هم وارد کردن ضربات فلج کننده اقتصادی است و این موضوع را علنا اعلام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه شرایط اقتصادی فعلی جامعه ما، زیبنده انقلاب اسلامی نیست، گفت: بر اساس آخرین بررسی‌های بانک جهانی در خصوص شاخص کسب و کار در بین 181 کشور دنیا، به ایران رتبه 142 داده شده است که در این موضوع 10 زیرشاخه ملاک ارزیابی قرار گرفته است؛ در کسب مجوز کار رتبه 165، استخدام نیروی کار رتبه 147، ثبت دارائی‌ها رتبه 147، کسب اعتبارات مالی رتبه 84، حمایت از سرمایه‌گذاری رتبه 164، پرداخت مالیات رتبه 104، تجارت مرزی رتبه 142، اجرای قراردادها رتبه 56 و تعطیلی کسب و کار یا ورشکستگی رتبه 107را در این رده‌بندی در اختیار داریم این نشان می‌دهد که از نظر سهولت و مناسب بودن زمینه برای فعالیت‌های اقتصادی در مکان‌های انتهایی قرار داریم لذا، باید شرایط کسب و کار را در کشور تسهیل کنیم. در این رده‌بندی سنگاپور در جایگاه نخست است و در بین 18 کشور خاورمیانه هم رتبه ایران شانزدهم است.

بلندیان با ارائه آماری در خصوص تولید ناخالص ملی، اظهار کرد: در حال حاضر با قیمت رسمی دلار 1260 تومانی، تولید ناخالص کشورمان 330 میلیارد دلار است اما، در آمریکا این رقم 14 هزار میلیارد دلار برای جمعیت چهار برابر جمعیت ایران است که در نهایت تولید ناخالص آنها 45 برابر تولید ناخالص ما است. همچنین ما با داشتن یک درصد جمعیت جهان، تنها 3 دهم تولید ناخالص جهان را داریم.

وی ادامه داد: در ایران حدود 21 میلیون نفر یعنی 30 درصد جمعیت کشور شاغل هستند اما، در کشور چین با داشتن یک میلیارد و 300 میلیون نفر، 60 درصد مردم یعنی 800 میلیون نفر شاغل هستند.

بلندیان گفت: عقیده داریم برای تحقق شعار سال، بستر اصلی قانون‌مندی است و در وهله اول ما مسوولین باید ملتزم به اجرای قانون باشیم تا مردم هم به این باور برسند که قانون به عنوان یک محور اساسی در کشور مطرح است.

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان بازرسی کل کشور در پایان تامین امنیت اقتصادی کشور، تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید، مقابله با اخلال‌گران اقتصادی و حمایت و تامین امنیت کار را چهار محور اساسی برنامه‌های سازمان بازرسی برای تحقق اهداف شعار امسال عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه استاندار مرکزی هم در سخنانی بر ضرورت توجه حداکثری مسوولان به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه داخلی تاکید کرد.

علی‌اکبر شعبانی ‌فرد افزود: باید تلاش کنیم غفلتی که در بخش فرهنگی داشتیم، این بار در بخش اقتصادی ایجاد نشود؛ مدیران باید با برگزاری جلسات کاربردی در این راستا قدم بردارند و نخبگان، تجار و فرهیختگان استان هم باید پا پیش بگذارند تا استان امام بزرگوار یک استان شاخص شود.

شعبانی‌فرد گفت: هدف اصلی سازمان بازرسی هم پیش‌گیری است نه تشکیل پرونده و باید گفت همه تخلفاتی که رخ می‌دهد، عمدی نیست و بسیاری از این تخلفات ناشی از عدم آگاهی و عدم آموزش است که در این زمینه باید سازمان بازرسی دوره‌های آموزشی را برگزار کند.

هم‌چنين در این جلسه لوح تقدیری از سوی پورمحمدی رییس سازمان بازرسی کشور به استاندار مرکزی در جهت تقدیر از تلاش‌‌های انجام شده در راستای پیشگیری و پیگیری تخلفات اهدا شد.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha