• جمعه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 91011803962
  • خبرنگار : 71451

«جلسه اتاق فكر» مراسم گرامي‌داشت شهيد صياد شيرازي در ايسنا برگزار شد

«جلسه اتاق فكر» مراسم گرامي‌داشت شهيد صياد شيرازي در ايسنا برگزار شد

«جلسه اتاق فكر» مراسم گرامي‌داشت ياد و خاطره سپهبد شهيد«علي صياد شيرازي» در محل خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، برگزار و برنامه‌هاي ستاد برگزاري بزرگداشت شهيد صياد شيرازي تشريح شد.

«جلسه اتاق فكر» مراسم گرامي‌داشت ياد و خاطره سپهبد شهيد«علي صياد شيرازي» در محل خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، برگزار و برنامه‌هاي ستاد برگزاري بزرگداشت شهيد صياد شيرازي تشريح شد.

به گزارش خبرنگار سرويس فرهنگ حماسه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار داود غياثي‌راد معاون روابط عمومي و تبليغات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس كه به همراه چند نفر از مسئولان ستاد برگزاري مراسم ياد شده در ايسنا حضور يافته بود، اعلام كرد: اين مراسم به دو صورت نظامي و مردمي برگزار خواهد شد. مراسم اول روز 21 فروردين در محل ستاد كل نيروهاي مسلح و با با حضور فرماندهان دوران دفاع مقدس‌،فرماندهان فعلي‌، نمايندگان ولي‌فقيه در نيروهاي مسلح‌ برگزار خواهد شد. مراسم مردمي نيز در روز 22 فروردين در تالار وزارت كشور برگزار مي‌شود.

وي توضيح داد: همزمان با برگزاري اين مراسم،يادواره 110 تن از فرماندهان عالي‌رتبه شامل ارتش،سپاه،جهاد و نيروي انتظامي برگزار خواهد شد.

جلسه اتاق فكر شهيد صياد

سردار غياثي‌راد در پايان سخنانش ضمن تبريك راه‌اندازي سايت جديد خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،به مديرعامل اين خبرگزاري ادامه داد: با وجود تغيير چهره سايت ايسنا،مجزا بودن سرويس «فرهنگ حماسه» نشانه توجهي ويژه‌ است كه اين خبرگزاري به موضوع جهاد،‌شهادت و هشت سال دفاع مقدس دارد.

وي در پايان گفت: از عضويت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ستاد برگزاري مراسم گرامي‌داشت شهيد صياد شيرازي استقبال مي‌كنيم و اميدواريم اين خبرگزاري مثل هميشه در اطلاع‌رساني اين مراسم موفق عمل كند.

در ادامه اين جلسه، ساسان والي‌زاده –مديرعامل خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: اين جلسه، جلسه‌اي مبارك است به ويژه اين كه عطر و بوي شهداء به ويژه شهيد صياد شيرازي كه لقب«صياد دلها» را دارد فضا را عطرآگين كرده است. متأسفانه ما هنوز نتوانسته‌ايم با گذشت بيش از حدود دو دهه از پايان جنگ تحميلي، حق مطلب را در رابطه با شهداء ادا كنيم.

والي‌زاده توضيح داد:خبرگزاري ايسنا به عنوان يك رسانه‌ دانشجويي جايگاه خاصي به سبب حرفه‌اي‌‌اش در ميان مخاطبان دارد و همواره تمام تلاشش اين بوده است كه به اندازه وسع‌‌اش سهمي را در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت داشته باشد.

والي‌زاده در پايان خاطرنشان كرد: ترويج فرهنگ دفاع مقدس، ضامن دوام كشور و نظام جمهوري اسلامي ايران است. نكوداشت سرداران شهيد دفاع مقدس، احترام به باورها و صيانت از ارزش‌هاي نظام است.

جلسه اتاق فكر شهيد صياد

در ادامه‌ي جلسه،سرهنگ رسولي – معاون ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس- محمد كيشاني، نويسنده و تدوينگر كتاب «صياد دل‌ها»،‌دامغاني –نماينده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي،‌ خليلي –هماهنگ كننده برنامه‌هاي شهداء-‌ اسماعيل نصرتي، مسئول كنگره شهداي دانشجو در سطح تهران و شهرري و دبير ستاد مردمي مراسم گرامي‌داشت شهيد صياد شيرازي، سرهنگ ماهيني-نويسنده در حوزه دفاع مقدس و مؤلف كتاب «پرواز تا بي‌نهايت»، صادق اسدي مدير روابط عمومي بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس- حسينعلي اخلاقي مديري رسانه‌هاي الكترونيكي و داود «گلي» سردبير نشريات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس به عنوان اعضاي ستاد مراسم گرامي‌داشت شهيد صياد شيرازي نظرات خود را بيان كردند.

سرهنگ رسولي در بخشي از سخنانش گفت:بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس از سال گذشته 150 عنوان كتاب منتشر كرده است و در هر دوره كتاب‌هايي كه آماده مي‌شود براي رونمايي از آن مراسمي را تدارك مي‌‌بينيم و تدبيري كه رئيس بنياد براي تأثيرگذاري بيشتر اين كتاب‌ها انديشيد اين بود كه هر يك از كتاب‌ها در خانه يك شهيد رونمايي شوند و در اين راستا،و براي نخستين بار 69 عنوان كتاب را در خانه شهيد «زين‌الدين» در قم با حضور گسترده مردم و مسئولان لشكري و كشوري رونمايي كرديم. امسال هم در نظر داريم كتاب «اميردلها» و «صياددلها» را در منزل شهيد صياد شيرازي رونمايي كنيم.

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه امسال توليد محتوايي كتاب‌هاي حوزه دفاع مقدس و ترجمه كتاب‌ها را در دستور كار داريم، افزود: سال گذشته بيش از 105 عنوان كتاب را به كشورهاي اروپايي‌،آفريقايي‌ و آسيايي در خارج از كشور ارسال كرديم.

كيشاني، نويسنده‌ي كتاب «امير دلها» اظهار كرد: نگارش و تاليف اين كتاب 18 ماه به طول انجاميد و 148 ميليون تومان هزينه در برداشت. حجم اين كتاب حدود 1500 صفحه است و به سه زبان عربي‌،‌ انگليسي و فارسي منتشر شده است.

در ادامه جلسه، محمود دامغاني نماينده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در ستاد برگزاري مراسم شهيد صياد شيرازي هم گفت:‌حماسه دفاع مقدس در خارج از كشور بسيار مظلوم واقع شده است و بنابراين جاي كار زيادي دارد.

وي اعلام كرد: در بخش‌ فراملي، بزرگداشت شهداي كودك جهان‌، روحانيون و شهداي جهان اسلام را در دستور كار داريم.

در پايان اين جلسه، سردار غياثي‌راد نسخه‌هايي از از توليدات فرهنگي بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس را به مدير عامل خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اهداء كرد. انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha