• جمعه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91011803914
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

یک استاد حوزه و دانشگاه:

حضرت فاطمه زهرا(س) همانند شب قدر است

حضرت فاطمه زهرا(س) همانند شب قدر است

استاد حوزه و دانشگاه ارومیه گفت: همان‌طور که شب‌قدر بهترین شب خداست و هیچ‌کس به عظمتش پی نبرده است، شخصیت و عظمت حضرت فاطمه(س) نیز از این جهت شبیه به این شب است.

استاد حوزه و دانشگاه ارومیه گفت: همان‌طور که شب‌قدر بهترین شب خداست و هیچ‌کس به عظمتش پی نبرده است، شخصیت و عظمت حضرت فاطمه(س) نیز از این جهت شبیه به این شب است.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل شیخلو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) محور اسلام، خلقت، اصحاب کساء و اهل بیت(س) است و خداوند به پیامبر(ص) فرمودند که اگر حضرت زهرا(س) نبود شما و حضرت علی(ع) را خلق نمی‌کردم.

وی با اشاره به خصوصیات بارز حضرت زهرا(س) اظهار کرد: ایشان بانویی هستند که دارای عمری کوتاه و مسافرتی از خاک تا عرش، از انسان تا خدا و از بودن تا نبودن برای بودن همیشگی هستند.

وی با اشاره به دیگر خصوصیات حضرت فاطمه(س) خاطرنشان کرد: ایشان بانویی بودن که در شب عروسی خود پیراهن‌شان را به مستحق بخشیدند و در جایی دیگر پرده خانه و حتی النگوی خویش را برای کمک به مستحقان هدیه کردند.

اين استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که «حضرت زهرا(س) از جهت شناخت و بزرگی شبیه به شب قدر است» گفت: همان‌طور که عظمت شب قدر را کسی درک نکرده و پی به آن نبرده است، حضرت فاطمه(س) نیز از این جهت شباهت به شب قدر دارند.

وي با اشاره به این‌که «حضرت زهرا(س) بانوی برگزیده خدا بر روی زمین است» اظهار کرد: ایشان سید زنان عالم از آغاز خلقت تا آخر دنیاست و دارای مقام شفاعت، نویدبخش منجی بشریت و مصداق ذی‌القربی و کوثر است.

وی در پاسخ به این سوال که زنان مسلمان چگونه می‌توانند آن حضرت را الگوی خود قرار دهند؟، اظهار کرد: بندگی، خداشناسی و جهاد از خصوصیات بانویی است که همه مردم می‌توانند به آن توجه داشته باشند و بانوان جامعه نیز باید از زندگی حضرت درس گرفته و در تربیت فرزند صالح، خانه‌داری و شوهرداری و نیز عفت و حجاب و زندگی خانوادگی ایشان را الگو قرار دهند.

شیخلو با اشاره در علت ذکر دو تاریخ متفاوت برای شهادت زهرا(س) گفت: این مورد اولا اشتباه در خواندن نوشته‌هاست که عدد سبع و تسع را به شکل ناصحیح خوانده‌اند که البته این مورد هم به خواست و اراده خداوند است که هم قبر و هم تاریخ شهادت ایشان را نامعلوم کرده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha