حسينيان: هنوز براي ثبتنام انتخابات مجلس تصميمي نگرفتهام
روحالله حسينيان با حضور در محل ثبتنام داوطلبان نمايندگي مجلس در وزارت كشور گفت: من فعلا قصد ثبتنام ندارم و تصميم قطعيام روز جمعه مشخص ميشود.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام والمسلمين روحالله حسينيان در محل ثبتنام داوطلبان نمايندگي مجلس شوراي اسلامي در وزارت كشور درباره نوع تعامل جبهه پايداري و جبهه متحد اصولگرايان گفت: ما هم خودمان با آقايان جبهه متحد صحبت كرديم و خواستيم كه راهكارهايي براي رسيدن به يك ليست واحد پيشنهاد دهند و هم اينكه برخي بزرگان را واسطه كردهايم و تاكنون جواب مثبتي از سوي جبهه متحد اصولگرايان نشنيدهايم.
وي تاكيد كرد: ما حاضريم براي رسيدن به وحدت و ليست وحدت از گزينههاي خود بگذريم، ولي حاضر نيستيم از گزينههايي كه به آن اعتقاد نداريم بگذريم.
حسينيان همچنين تصريح كرد: من فعلا قصد كانديداتوري ندارم و اينكه ثبتنام خواهم كرد يا نه روز جمعه مشخص ميشود.
خبرنگاري از او پرسيد كه آيا جبهه پايداري به يك ليست واحد رسيدهاند يا نه؟ كه حسينيان گفت: اين سوال را يك هفته ديگر از من بپرسيد.
وي همچنين در ادامه درباره تفاهم جبهه پايداري با جبهه متحد اصولگرايان اظهار كرد: مبناي ما تفاهم است ولي تفاهم يكطرفه صورت نميگيرد.
حسينيان افزود: ما دو سليقه داريم و حرفمان را هم گفتهايم. معتقديم از مسائلي كه بايد در انتخابات رعايت شود اين است كه كساني كه ميخواهند خود را اصولگرا و الگو معرفي كنند خود حتما بايد الگو باشند. كساني كه در فتنه امتحان خود را پس دادند و رويكرد خوبي نداشتند سكوت كردند و يا جزو مردودين بودند نميتوانند براي كساني كه 9 دي را به وجود آوردند الگوسازي كنند.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه «اعتقاد ما اين است كه كساني كه به سادهزيستي اعتقاد دارند بايد در انتخابات شركت كنند» تصريح كرد: ما با آقايان در مصاديق اختلاف داريم. هركس بايد از سليقه خود دفاع كند. با اينكه يك نفر براي اصولگرايي خط مشي تعيين كند و همه از او پيروي كنند خود آيتالله مهدوي كني هم موافق نيست.
رييس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس ضمن اينكه تغيير روش قانونگذاري در مجلس را مهمترين اولويت مجلس نهم دانست، ادامه داد: اين شيوه قانونگذاري كه هر فرد يا گروهي يك طرحي را آماده كند و بدون مطالعه كارشناسي اين طرح وارد صحن شود و در يك مذاكره يك يا دو نفر موافق و مخالف داشته باشد درست نيست و قانون كارشناسي شده از مجلس بيرون نميآيد. بنابراين حتما لازم است تا روش قانونگذاري تغيير پيدا كند و كساني كه ادبيات حقوقي را ميدانند و علم و تخصص نسبت به مسائل و موضوعات مختلف دارند به مجلس وارد شوند تا قوانيني كه از مجلس صادر ميشود در نهايت قوانين جامعي باشد.
حسينيان همچنين درخصوص رابطه مجلس هشتم و دولت نيز گفت: در ابتدا رابطه خوبي بين اين دو وجود داشت، اما كمكم روابط به تيرگي نهاد و اين موضوع به دليل عملكرد طرفين بود.
وي در ادامه درباره حضور اصلاحطلبان در عرصه انتخابات اظهار كرد: اصلاحطلبان دو گروه هستند؛ گروهي به مباني جمهوري اسلامي اعتقاد دارند و در فتنه شركت نداشتند و خط قرمزهاي نظام و قانون اساسي را ميشناسند و در عمل پايبندي به ولايت را از خود بروز ميدهند. رهبري هم هيچگاه نخواستند كه اصلاحطلبان در انتخابات شركت نكنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات