• چهارشنبه / ۷ دی ۱۳۹۰ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 9010-04515

رسايي پس از ثبت نام: انتظار و توقع از مجلس همدلي و همراهي بيشتر با قوه مجريه بود

حجت‌الاسلام حميد رسايي با حضور درستاد انتخابات كشور جهت كانديداتوري در انتخابات مجلس نهم ثبت نام كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين نماينده مجلس هشتم، پس از ثبت نام در جمع خبرنگاران درباره عملكرد مجلس هشتم گفت:‌ اين مجلس در بعد داخل در مواقعي كه توقع و انتظار اين بود كه صريح‌تر و شفاف‌تر عمل كند، اين كار را نكرد، ما برخي مصوبات را در اين مجلس ديديم كه از آن انتظار نداشتيم مانند وقف 25 هزار ميليارد تومان اموال عمومي به چند نفر و يا تصويب حقوق مادام‌العمر براي نمايندگان و يا تصويب طرح نظارت بر عملكرد نمايندگان كه طرح مذكوريك سال و چهار ماه طول كشيد و در نهايت هم با زدن شاخ و برگ آن به تصويب رسيد.

وي افزود: انتظار و توقع از مجلس همدلي و همراهي بيشتر با قوه مجريه بود، اما اين همراهي به آن صورت كه لازم بود اتفاق نيفتاد. البته گاهي مواقع دولت به آن شكل كه بايد نتوانست با نمايندگان ارتباط برقرار كند.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: شايد اگر رييس جمهور يك دوره نماينده مجلس بود بهتر مي‌توانست با نمايندگان ارتباط برقرار كند.

رسايي همچنين خاطرنشان كرد: در فتنه 88 نمايندگان مجلس به صورت فردي خوب عمل كردند، اما فراكسيون عملكرد قابل دفاعي نداشت و در بعد نظارت نيز برخي رفتارهاي مجلس طبق وظايف قانوني بود و با رويكرد اصلاح انجام شد، اما در برخي مواقع نيز بيشتر مچ اندازي سياسي با دولت بود كه دودش به چشم مردم رفت.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما در ليست جبهه پايداري قرار خواهيد گرفت يا نه؟ نيز گفت:‌ اگر جبهه پايداري ليست دهد، من استقبال مي‌كنم كه در اين ليست خوشنام قرار بگيرم، اما هنوز معلوم نيست كه جبهه پايداري ليست جداگانه‌اي بدهد يا نه. به نظر من بايد كساني در اين ليست قرار بگيرند كه فاصله شفافي با جريان انحرافي داشته باشند و سلامت اقتصادي داشته باشند.

وي تاكيد كرد: جبهه پايداري در صورتي كه به نفع انقلاب و در جهت افزايش رقابت‌هاي انتخاباتي باشد، ليست جداگانه‌ خواهد داشت، اما اگر تكليفي نداشته باشد اين كار را نمي كند. اعضاي جبهه پايداري در حال رايزني هستند تا جبهه اصولگرايي به تعريف مشخصي براي اتخاذ مواضع در انتخابات برسد. جبهه اصولگرايي بايد نسبت خود را با كساني كه در جريان فتنه ساكت بودند و يا با آن كمك كرده‌اند روشن كند. ما معتقديم افرادي كه ناكارآمد بودند و يا شائبه‌ اقتصادي داشتند، نبايد در ليست اصولگرايان قرار بگيرند.

وي تاكيد كرد: امروز يوم الحساب است و يوم العمل دو سال قبل بود، كساني كه در هشت ماه جنگ نرم از 22 خرداد تا 22 بهمن با مواضع دوگانه خود به جريان فتنه تنفس مصنوعي داده‌اند، حتي اگر تابلوي اصولگرايي آنها بزرگترين تابلو باشد، نبايد در ليست اصولگرايان قرار گيرند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha