تهيهكننده «غيرقابل پخش» در گفتوگو با ايسنا: به دنبال سبك جديدي براي جلب توجه مخاطب بوديم
تهيهكنندهي برنامه نمايشي «غير قابل پخش» با بيان اين مطلب كه اين برنامه يك طنز اجتماعي است، خاطرنشان كرد: براي اينكه به موضوعات و دغدغهها توجه جدي شود، از آيتم نمايش طنز استفاده كرديم.
سيد جلال چاوشيان در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا دربارهي ايدهي اين برنامه توضيح داد: «غيرقابل پخش» يك طرح تصويري بود و قبل از اينكه طرح مكتوب آن به شبكه ارائه شود، نمونهاي از آن توليد و ارائه شد؛ زماني كه تهيهكنندگي «تهران 20» را بر عهده داشتم قرار بود اين آيتم نمايشي را داشته باشيم اما به علت اينكه اين آيتم نمايشي و انتقادي هزينهها را بالا ميبرد، امكان توليد اين برنامه در «تهران20» وجود نداشت.
وي ادامه داد: به ذهنمان رسيد كاراكتري انتخاب كنيم كه يك بازيگر آن را ايفا كند و بتواند در نقشهاي مختلي از جمله مسؤول، ارباب رجوع، پاسخگو، پدر و فرزند حاضر شود و در حقيقت نمادي از خودمان باشد كه در موقعيتهاي مختلف رفتارهاي مختلفي از خودمان بروز ميدهيم.
چاوشيان دربارهي موضوع كلي «غيرقابل پخش» توضيح داد: اين برنامهي نمايشي يك نقد اجتماعي است كه مشكلات و دغدغههاي شهروندي را در تهران و در ارتباط با مسؤولان شهري بيان ميكند و نقدي براي شرايط و امكاناتي است كه ميتواند براي يك شهروند توسط دستگاههاي ذيربط تامين شود اما اتفاق نميافتد. آيتم نمايشي طنز به خوبي ميتواند به موضوعات و دغدغههايي كه جدي است بپردازد و با توجه به خلعي كه در اين حوزه داشتيم، اين آيتم نمايشي به خوبي ميتواند ازعهدهي مسائل و موضوعات برآيد.
وي همچنين دربارهي رويكرد كلي برنامه توضيح داد: هدف ما از طرفي بررسي رفتارهاي خودمان به عنوان يك شهروند در جامعه مدني است كه آيا اين رفتارها رفتارهاي قابل قبولي است يا خير؛ اينكه خودمان را نقد كنيم. در واقع در جامعه و محيط اجتماعي امروز اين تذكر را به خودمان ميدهيم كه چگونه بايد وظيفه شهروندي خود را به خوبي انجام دهيم. از طرف ديگر اين برنامه به انتظارات و امكانات لازمي كه از سوي دستگاههاي مسؤول انتظار ميرود براي يك شهروند تامين شود، ميپردازد.
وي در بخش ديگري از گفتوگوي خود با بيان اينكه استفاده از انيميشن سبك جديدي در برنامه «غيرقابل پخش» است، توضيح داد: به دنبال اين بوديم كه خارج از فضاهاي مرسوم كارهاي نمايشي كه اتفاق ميافتد ، با سبكي جديد توجه مخاطب را جلب كنيم. محدوديتها به اضافهي طراحي برنامه، ما را به اين سمت برد كه از يك بازيگر همراه با متنهايي كه براي او نوشته ميشود، استفاده كنيم. تكنيكهاي كامپيوتري، افكتهاي خاص، كار گرافيكي و تلفيق آنها كه طبيعتا كار نويي است، ميتواند جلب توجه كند و براي اينكه براي مخاطب تاثيرگذاري بيشتري داشته باشيم، سعي كرديم از اين جهت به هدفمان برسيم.
چاوشيان همچنين دربارهيِ بازخوردهاي به دست آمده از اين برنامه، توضيح داد: اگر اين برنامهي نمايشي قبل از پخش اطلاعرساني شود و پخش منظمي داشته باشد، ميتواند جايگاه خودش را بين مخاطبان پيدا كند. با اين حال اظهارنظر برخي كارشناسان و هنرمندان حاكي از اين است كه «غيرقابل پخش» كار بديع و نويي است و جذابيتهاي خاص خودش را دارد.
وي با بيان اينكه حدود 100 برنامه آماده و تحويل شبكه داده شده است، خاطرنشان كرد: منتظر هستيم بازخوردهاي «غيرقابل پخش» را از طرف مخاطبان ببينيم تا اگر تمايل داشته باشند، برنامه را مستمر ادامه دهيم.
به گزارش ايسنا، «غيرقابل پخش» روزهاي شنبه تا چهارشنبه ساعت 18 از شبكه تهران به روي آنتن ميرود.
عوامل اين برنامه نمايشي عبارتند از:
تهيهكننده سيد جلال چاوشيان، كارگردان: جمشيد بيات ترك، نويسنده: شهرام شكيبا و بازيگر محمد سلوكي.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات