مديرکل اوقاف و امور خيريه استان گيلان گفت: نگاهي که به وقف وجود دارد مبتني بر واقعيت نيست.
حجتالاسلام والمسلمين عادلي درگفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر اظهار داشت: براي ترويج فرهنگ وقف بايد تبليغات ميداني و گسترده صورت بگيرد به طوري که وقف به بخشي از ذهنيت اقشاري که توانايي وقف کردن را دارند، تبديل شود.
وي با اشاره به اين که نگاهي به وقف وجود دارد مبتني بر واقعيت نيست، گفت: متاسفانه بعضا مشاهده مي شود که به اوقاف به عنوان يک بنگاه کسب درآمد از قبال موقوفات نگريسته ميشود که با اتکا به درآمد موقوفات هيچ مشکل مالي ندارد.
وي تاکيد کرد: آنچه به عنوان درآمد موقوفات به دست ميآيد بايد در راه نيت واقف هزينه شود و لاغير و در اين ميان اوقاف تنها به عنوان امانتدار بر کسب درآمد و به کارگيري آن در جهت نيات واقفين نظارت و اقدام ميکند که اين يک وظيفه شرعي است و نميتوان از آن عدول کرد.
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان گيلان گفت: دست اندرکاران وقف در اوقاف در کنار متوليان و خادمين با تمام وجود در خدمت موقوفهها هستند چرا که ميدانند که چه امانت بزرگي را در اختيار دارند.
عادلي با بيان اينکه ثواب مراقبت از موقوفه به اندازه خود واقف است، افزود: وقف صدقه جاريهاي است که عامل ماندگاري ياد و نام انسان است و يکي از عواملي که تا امروز اسلام را زنده نگه داشته و ترويج داده، فرهنگ وقف بوده است.
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان گيلان در پايان گفت: اگر بتوانيم در مسيري حرکت کنيم که منجر به بکارگيري پتانسيل و توان همه موقوفات شده و در جهت نيت واقف اقدام شود قطعا بخش زيادي از مشکلات اجتماعي و اقتصادي جامعه برطرف مي شود و معضلاتي از قبيل فقر فرهنگي، بيکاري و کمبود خدمات اجتماعي وجود نخواهد داشت.
انتهاي پيام
نظرات