با حضور معماران ايراني و ايتاليايي، سمپوزيوم بينالمللي معماري و شهرسازي آغاز به كار كرد
سمپوزيوم بينالمللي معماري و شهرسازي با حضور معماراني از کشور ايتاليا در موزه امام علي(ع) کار خود را آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، لوچيو باربرا ـ رييس انجمن رؤساي دانشکدههاي معماري ايتاليا و رييس اولين دانشکده معماري در دانشگاه ساپينزاي رم ـ در مراسم آغاز به کار سمپوزيوم بينالمللي معماري و شهرسازي گفت: دانشجويان برجسته معماري که در دانشگاههاي ايتاليايي درس ميخوانند سفيران فرهنگي ايران محسوب ميشوند.
باربرا ادامه داد: من هربار که به ايران سفر ميکنم به باشکوهي تمدن اين کشور پي ميبرم و اين درک را مديون دانشجويان و استادان ايراني هستم که از دوران نوجواني با آنها آشنا شدهام و توانستم به وسيله اين عزيزان با فرهنگ با شکوه ايراني آشنا شوم و اميدوارم امروز نيز نسل جديد دانشجويان معماري ايتاليايي همانند من بتوانند اين فرهنگ را بشناسند و آن را درک کنند.
وي ادامه داد: از نظر من دانشجويان ايراني علاقهمند به معماري در ايتاليا، همانند سفيراني عمل ميکنند که ميتوانند فرهنگ و تمدن کشورشان را بيش از پيش به ما بشناسانند.
او مدرس معماري برگزاري سمپوزيوم معماري و شهرسازي را پديدهاي بينالمللي دانست و افزود: برگزاري ورک شاپ معماري و شهرسازي در ايران ميتواند اين کشور را در جمع کشورهايي قرار دهد که تا به حال اين ورک شاپ را برگزار کردهاند. تا اين گونه تمدن بزرگ ايراني نيز به صورت بينالمللي در جهان معرفي شود و همچنين از لحاظ معماري مشکلاتش را در مقابل مشکلات معماري دنيا قرار دهد و بدينگونه در حل آن با نگاهي جهاني بکوشد به طور کل بايد بگويم اين ورک شاپ يک دريچه است بر معماري کل دنيا.
در بخش ديگري از اين مراسم امير محمدخاني- رئيس دانشکده سوره و مدير مرکز معماري حوزه هنري گفت: تمامي انديشمندان معتقدند که اين گذشته کشورهاست که راه آينده را مشخص ميکند و از سوي ديگر تمدن بشري مديون دو کشور ايران و ايتالياست،لذا اين دو کشور ميتوانند نقش مهمي را در تمدن بشري داشته باشند.
محمدخاني ، برگزاري سمپوزيوم بينالمللي معماري و شهرسازي را تلاش مشترکي ميان معماران ايتاليايي و ايراني براي به دست آوردن طرحهايي با دو نگاه متفاوت به يک موضوع مشخص دانست که ميتواند نتيجه ثمر بخشي را داشته باشد.
در ادامه اين مراسم پرفسور دي جورجيو يکي از شاخصهاي کشور ايران را استقلال آن دانست و گفت: من بسيار افتخار ميکنم که به کشوري سفر کردم که هميشه تعريفش را از نقل قول دوستان و يا متنها داشتم ،در صورتي که امروز که در ايران هستم با سفر به برخي از شهرهاي قديمي به اين نکته پي بردم که برخلاف حضور برخي کشورها همانند روسيه و يا انگليس در تاريخ گذشته ايران ،اين کشور به خوبي استقلال خود را حفظ کرده و اين يکي از شاخصههاي سرزمين ايران است.
او خاطر نشان كرد: من معتقدم دانشجويان ايراني و ايتاليايي ميتوانند در اين سمپوزيوم افقي جديد به نگرش مشکلات شهري داشته باشند که از مهمترين اين مشکلات که در ايران نيز وجود دارد حرکت در شهر است که البته مشکل تمام دنياست. اميدواريم در اين كارگاه بتواند شهر را به عنوان کتابي دانست که هر روز آن را ورق ميزنيم و با گشتن در آن گذشته را تجربه و زمان حال را بفهميم و سعي کنيم آينده را در آن مشخص کنيم.
سمپوزيوم بينالمللي شهرسازي و معماري از 21 تا 28 شهريورماه با حضور تني چند از مشاوران ارشد شهرداريهاي کشور ايتاليا ،26 نفر از دانشجويان دکتراي معماري ايتاليايي به همراه 30 نفر از دانشجويان برتر معماري ايران و پنج نفر از استادان ايراني برگزار ميشود.
اين سمپوزيوم به همت دانشگاه تهران ،دانشکده معماري سوره ،دانشگاه علم وصنعت ،دانشگاه هنر،دانشگاه شهيد بهشتي در موزه امام علي (ع) با موضوع طراحي مرکز محله برگزار ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات