• شنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ / ۱۹:۲۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 9006-12113
  • منبع : نمایندگی قم

معاون فرهنگي جامعة‌المصطفي(ص): ماموريت اصلي وهابيون از بين بردن روح اسلام اصيل در سرزمين وحي است

معاون فرهنگي جامعة‌المصطفي(ص):
ماموريت اصلي وهابيون از بين بردن روح اسلام اصيل در سرزمين وحي است

معاون فرهنگي ـ تربيتي جامعة‌المصطفي(ص) العالمية با محكوم كردن سالروز تخريب بقيع به دست جنايتكاران وهابي اين روز را روزي تاريك و تلخ در تاريخ اسلام دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدرضا صالح، معاون فرهنگي ـ تربيتي جامعة‌المصطفي(ص) با بيان اين مطلب تصريح كرد: هشتم شوال سالروز يك جنايت بزرگ مذهبي و فرهنگي از ناحيه عناصر بي خرد و متحجر وهابي در بقيع است؛ سرزميني كه مورد توجه مسلمانان از صدر اسلام تاكنون بوده است.

وي اظهاركرد: بقيع مكاني است كه در آن صحابه پيامبر(ص) مدفون هستند و اين مكان متعلق به همه فرق اسلامي است و اهل بيت(ع) نيز همواره مورد تكريم پيروان همه مذاهب اسلامي بوده‌اند.

صالح ادامه داد: با بررسي عملكرد وهابيت پي مي‌بريم كه ماموريت اصلي اين فرقه ساختگي از بين بردن روح اسلام اصيل و مظاهر حقيقي اسلامي در سرزمين وحي است.

وي اظهاركرد: استكبار و در راس آن انگليس با طراحي دقيقي درصدد تضعيف باورها و اعتقادات اصيل اسلامي بوده است و اين كار را با طراحي دو فرقه انحرافي در شيعه و اهل سنت يعني وهابيت و بهائيت پايه‌ريزي كرده است.

معاون فرهنگي تربيتي جامعة المصطفي العالميه بيان كرد: حفظ آثار اسلامي مبتني بر عقل و شرع و عرف است و اگر با وهابيت برخورد منسجم و متحد اسلامي صورت نگيرد به مكه و مدينه منحصر نخواهند شد.

وي ادامه داد: قبور و بارگاه بزرگان اسلام در بسياري از كشورهاي عربي و مسلمان وجود دارد و مورد احترام برادران اهل سنت است اما تنها وهابيون هستند كه به تخريب آن‌ها مي‌پردازند زيرا آن را شرك مي‌دانند.

صالح گفت: بزرگان دين الگوهاي اسلامي براي معرفي به جهان امروز و نسل سوم است كه به شدت به دنبال حقيقت و اخلاق و معنويت هستند و حفظ آثار اسلامي براي معرفي اين الگوها ضروروي است.

وي ادامه داد: انديشمندان مسلمان وظيفه دارند كه به تبيين اين جنايت‌ها بپردازند و موضوع را از جنبه حقوق بين‌المللي پيگري كنند.

وي تاكيدكرد: تخريب بارگاه ائمه در بقيع و به طور كلي آثاراسلامي به دست وهابيت از ديد تمامي فرق اسلامي و به لحاظ فقهي نيز قابل بررسي است و مي‌توان با برگزاري جلسات و نشست هايي در اين باره بحث كرد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha