رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح: يکي از آسيبهاي امر به معروف اجراي آن با حالت عداوت است نبايد بدون برجستهسازي فضايل حجاب به نهي از بيحجابي اكتفا كرد
رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح و معاون سازمانهاي اجرايي امر به معروف و نهي از منکر، يکي از آسيبهاي فريضه امر به معروف و نهي از منکر را اجراي آن با حالت تقابل و عداوت دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام و المسلمين محمدكاظم بهرامي در جمع کارکنان سازمان بسيج مستضعفين در اين زمينه تصريح كرد: دين اسلام تماما زيبايي و نيکي است و در مساله امر به معروف و نهي از منکر نبايد تقابل و تنفر وجود داشته باشد چون نهتنها کارساز نيست بلکه نتيجه عکس دارد.
وي با تاکيد بر اينکه بايد در امر به معروف و نهي از منکر رحمت و عطوفت را سرلوحه کارهايمان قرار دهيم، اظهار كرد: با اقدامات صحيح خودمان به گونهاي امر به معروف و نهي از منکر کنيم که فرد از تذکر ما خوشحال شود.
رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: به تعبير حضرت امام (ره) آمر به معروف و ناهي از منکر برخوردش با طرف مقابل بايد مانند يک طبيب مهربان باشد.
بهرامي با اشاره به آياتي از سوره توبه گفت: خداوند در اين سوره اقتضاي دوستي و همراهي مومنان با يکديگر را امر به معروف و نهي از منکر ميداند.
وي يکي ديگر از اشکالات جامعه را ناديده گرفتن امر به معروف و منحصر شدن در نهي از منکر برشمرد و افزود: بحث بيحجابي بيگمان اثر نامطلوبي در سطح اجتماع در پي دارد ليکن نبايد تنها بر نهي اين منکر بدون برجسته کردن فضيلتهاي حجاب اکتفا کرد در حالي که بخش اول فريضه، امر به معروف است.
اين مسئول عالي قضايي تمرکز روي يک موضوع در بحث امر به معروف و نهي از منکر را کارساز ندانست و تصريح كرد: نبايد دائما روي يک موضوع تمرکز کرده و از ساير فرايض غافل شويم بلکه بايد با اولويتبندي براساس درجه اهميت و نياز جامعه روي يک سري فرائض سرمايهگذاري کنيم.
معاون سازمانهاي اجرايي امر به معروف و نهي از منکر به اهميت اجراي اين فريضه در جامعه اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهي از منکر ضامن و نگه دارنده ساير فرائض است و به تعبير امام محمد باقر (ع) با اين فريضه است که ساير فرائض اقامه ميشود.
بهرامي خاطرنشان كرد: يک حکومت مقتدر اسلامي اگر بخواهد وظيفهاش را انجام بدهد بايد امر به معروف و نهي از منکر کند چون يکي از اهداف تشکيل حکومت اسلامي است و اميرمومنان آن را مايه استحکام شريعت و اصلاح جامعه ميداند.
وي اضافه كرد: احياي يک واجب و از بين رفتن يک حرمت، اثرش به فرد و جامعه برميگردد و اگر حرام خدا در جامعه رواج پيدا کند هر گناهي بروز مييابد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات