جشنواره گردشگري رمضان گردشگران را به «مصر» ميكشاند
جشنواره يك ماهه گردشگري رمضان گردشگران را به «مصر» ميكشاند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در شرايطي كه هفته گذشته يكي از مقامات صنعت گردشگري «مصر» از كاهش 42 درصدي گردشگران عرب اين كشور در ماه ژوئن خبر داده و ناآراميهاي اخير در شهرهاي مختلف «مصر» كاهش گردشگران اين كشور را در پي داشته است، كارشناسان اميدوارند صنعت گردشگري «مصر» با برگزاري جشنواره يك ماهه گردشگري رمضان به روزهاي خوب خود بازگردد.
به گزارش اياماي نيوز، وزارت گردشگري مصر باوجود برخي ناآراميها در اين كشور، جشنواره گردشگري رمضان را كه «فاوانيس» نام دارد براي دومين سال پياپي برگزار ميكند كه تا عيد فطر ادامه خواهد داشت. اين امر ميتواند سفر گردشگران كشورهاي مختلف بويژه «امارات متحده عربي»، «كويت»، «اردن» و «قطر» را به اين كشور درپي داشته باشد، اين در حالي است كه بسياري از كشورها هشدارهاي مسافرتي براي سفر به مصر را لغو كرده و وزير گردشگري اين كشور نيز پيشبيني کرده كه مصر در سال جاري ميلادي، ميزبان 10 ميليون گردشگر باشد.
دولت مصر همچنين از سرمايهگذاران كشورهاي عربي حوزه خليجفارس به ويژه دو كشور «امارات متحده عربي» و «كويت» دعوت به سرمايهگذاري در صنعت گردشگري اين كشور كرده و امتيازاتي را نيز براي سرمايهگذاران در پرداخت ماليات قائل شده است.
در اين شرايط كارشناسان همچنين حملات هوايي به «ليبي» و ايجاد منطقه پرواز ممنوع را عاملي ميدانند كه مانع سفر گردشگران به مصر ميشوند؛ اين در حالي است كه پس از آن كه مالكان هتلهاي «مصر» براي بازگرداندن گردشگران به اين كشور نرخ هتلهاي مصر را 50 درصد كاهش دادند، دولت مصر نيز اقدام به تدوين نقشه راه براي بازگرداندن گردشگران به مصر كرد.
در قالب اين طرح، ماليات ورودي، هزينه بيمه گردشگران و مبلغ بازديد از جاذبههاي گردشگري مصر كاهش مييابد.
با اوج گرفتن اعتراضات در مصر، کشورهاي مختلف جهان از جمله آمريکا، کانادا، استراليا به گردشگران خود در خصوص سفر به مصر هشدار داده و کشورهاي ديگر نيز گردشگران خود را به سرعت از اين كشور خارج کردند، اما حالا مناطق گردشگري «شرم الشيخ»، «اهرام ثلاثه»، «معابد كارناك» و «قبرستان ساكارا» نيز در امنيت كامل هستند.
تا قبل از بحران سياسي اخير، صنعت گردشگري، منبع اصلي درآمد كشور مصر و منبع اشتغال دو ميليون نفر بوده است و اين كشور طي سالهاي اخير سالانه بيش از 10 ميليارد دلار از محل اين صنعت درآمد داشته كه اين رقم در حدود 11 درصد توليد ناخالص داخلي مصر (GDP) بوده است.
صنعت گردشگري مصر طي دهههاي گذشته بحرانهاي متعددي را به دليل حملهي گروههاي تندرو به گردشگران تجربه كرده، اما هر بار توانسته با جلب اعتماد گردشگران، اين كشور را به يك مقصد گردشگري جهاني تبديل كند، هرچند حوادث سه ماهه اخير تابحال درحدود دو ميليارد و 300 ميليون دلار به صنعت گردشگري مصر زيان وارد كرده است.
مصر در سال 2010 ميزبان 15 ميليون گردشگر بود اما تعداد گردشگران اين كشور در ماه آوريل در مقايسه با زمان مشابه در سال 2010، 36 درصد كاهش يافته و مصر در ماه آوريل تنها ميزبان 800 هزار گردشگر بود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات