• یکشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۰ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 9003-05673
  • خبرنگار : 71133

علي نصيريان پس از رونمايي از تنديس‌اش: بسيار شبيه من شده است اين تنديس‌ها ردي از خاطرات مردم هستند

علي نصيريان پس از رونمايي از تنديس‌اش:
بسيار شبيه من شده است 
اين تنديس‌ها ردي از خاطرات مردم هستند

علي نصيريان پس از رونمايي از تنديس‌اش گفت:در واقع اين تنديس‌ها ردي از خاطرات مردم هستند و وقتي آن شخص ديگر در جامعه نيست، در حافظه تاريخي حضور گذشته‌اش را يادآوري مي‌كند.

اين بازيگر پيشكسوت سينما و تئاتر ايران كه امروز ـ 8 خرداد ماه ـ تنديس‌اش در كاخ سعد آباد رونمايي شد،در گفت‌و گو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چنين برنامه‌هايي را بسيار مثبت برشمرد و اظهار كرد: اين حركت در بسياري از كشورهاي دنيا مي‌شود و مردم هم علاقه زيادي به آن نشان مي‌دهند و حتي در كنار آنها عكس‌هاي يادگاري مي‌گيرند.

وي اظهار اميدواري كرد:تنديس هاي بيشتري از هنرمندان و ورزشكاران و چهره‌هاي محبوب ساخته شود تا موزه مستقلي براي چهره‌هاي ماندگار تاسيس شود.

نصيريان با اشاره به تنديس ساخته شده تصريح كرد:خود تنديس هم بسيار خوب و حرفه‌اي درست شده است و حتي استاد فرشچيان كه در اين مراسم حضور داشتند آنرا تاييد كردند و به نظرم بسيار شبيه به من ساخته شده و حالت و حس شخصيت و كاراكتر بسيار خوب درآمده است.

بازيگر «كفش‌هاي ميرزا نوروز» با قدرداني از كساني كه در اين مراسم حضور پيدا كردند گفت: مراسم بسيار خوب و صميمانه‌اي بود و افرادي چون محمود فرشچيان، ژاله علو، داوود رشيدي، محمدعلي كشاورز و اساتيد هنر و افرادي از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم حضور داشتند.

اين بازيگر پيشكسوت كه چندي قبل عمل جراحي قلب انجام داده است درباره وضعيت جسمي‌اش اظهار كرد: خوشبختانه بهتر شده‌ام اما هنگامي كه فعاليتم بيشتر مي‌شود، مانند امروز مقداري اذيت مي‌شوم.

بنا بر اين گزارش،تنديس علي نصيريان در موزه چهره‌هاي ماندگار مجموعه تاريخي سعدآباد قرار گرفت و پيش از اين نيز تنديس ديگري از اين بازيگر در تير ماه سال 84 در موزه سينما رونمايي شده بود.

در اين مراسم هنرمنداني چون داوود رشيدي، محمد علي كشاورز،ژاله علو و محمود فرشچيان حضور داشتند و در كنار آن مسئولان و مديراني چون شالويي مديردفتر هنرهاي تجسمي وزارت ارشاد، دكتر محمود اسدي دبير ستاد چهره‌هاي ماندگار،عليرضا سجادپور مدير كل اداره نظارت و ارزشيابي هم آمده بودند.

علي نصيريان متولد 1313 در محله سنگلج تهران، از بازيگراني است كه نزديك به 60 سال در تئاتر، سينما و تلويزيون ايران حضور داشته و در آثار ماندگاري به ايفا نقش پرداخته است.

از جمله آثار سينمايي او مي‌توان به «گاو»، «آقاي هالو»، «پستچي»، «ستارخان»، «دايره مينا»، «مهرگياه»، «آفتاب نشين‌ها»، «فصل خون»، «جايزه»، «كمال الملك»، «جاده‌هاي سرد»، «كفش‌هاي ميرزا نوروز»، «دزد و نويسنده»، «شيرسنگي»، «ناخدا خورشيد»، «روز باشكوه»، «پول خارجي»، «برج مينو»، «بوي پيراهن يوسف»، «شاه خاموش»، «ديوانه‌اي از قفس پريد» و «جزيره آهني» و سريال‌هاي «سربداران»، «هزار دستان»،

«گرگ‌ها»، «مش خيرالله صندقچه اسرار»، «همسايه‌ها» و «روزهاي به ياد ماندني» اشاره كرد.

وي كه در جشنواره فيلم فجر گذشته با فيلم «ارتباط خانوادگي» حاضر بود سريال «زمين انسانها» را در حال پخش دارد.

دكتر محمود اسدي دبير ستاد چهره‌هاي ماندگار پيش از اين هدف از برپايي اين مراسم را قدرداني و ارج‌گذاري به زحمات و خدمات ارزشمند استاد علي نصريان چهره ماندگار عرصه سينماي ايران دانست و گفته بود: «ستاد چهره‌هاي ماندگار در نظر دارد تا تنديس استادان برگزيده چهره‌هاي ماندگار در 10 سال گذشته را با مساعدت برخي از نهادهاي فرهنگي تهيه و در حوزه و سراي چهره‌هاي ماندگار نصب نمايد. بر اساس برنامه‌ريزي انجام شده و موافقت اين استاد فرهيخته از تنديس ايشان كه برگزيده‌ همايش اول چهره‌هاي ماندگار در سال 80 است،رونمايي مي‌شود.»

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha