• یکشنبه / ۱۲ دی ۱۳۸۹ / ۰۰:۳۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 8910-06906

هاشمي طبا در گفت‌وگو با ايسنا: تشكيل وزارت ورزش مفيد نيست با استيضاح و سوال كه مشكلي حل نمي‌شود

هاشمي طبا در گفت‌وگو با ايسنا:
تشكيل وزارت ورزش مفيد نيست
با استيضاح و سوال كه مشكلي حل نمي‌شود

"از اول انقلاب داريم ادغام، تجزيه، منحل و تركيب مي‌كنيم. اين كارها ما را به جايي نمي‌رساند. تغيير اسامي خاصيتي ندارد.  بايد كارها را خوب انجام دهيم." اين بخشي از صحبت‌هاي مصطفي هاشمي‌طبا درباره تشكيل وزارت ورزش است. او معتقد است كه با تشكيل وزارت ورزش سطح كار مديريت ورزش تقليل مي‌يابد.

رييس اسبق سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، تشكيل وزارتخانه ورزش را موفق ندانست.

متن كامل مصاحبه وي در زير آمده است:

* نظر شما درباره ادغام سازمان ملي جوانان با سازمان تربيت بدني و تشكيل وزارت ورزش و جوانان چيست؟

ـ به نظر مي‌آيد با اين كار و تشكيل وزارتخانه ورزش سطح كار مديريت و هدايت ورزش كشور تقليل مي‌يابد و مسووليتي كه هم‌اكنون درخصوص اداره ورزش بر دوش رييس جمهور است، برداشته مي‌شود. حالا هدايت ورزش كشور علاوه بر سازمان تربيت بدني بر عهده شورايي متشكل از رييس جمهور، تعدادي از وزرايي كه با ورزش در ارتباط هستند و رييس سازمان تربيت بدني است و سياست‌هاي ورزش كشور توسط اين شورا هدف‌گذاري مي‌شود. در واقع حالا ورزش به صورت فرابخشي هدايت مي‌شود كه اين مزيت با تشكيل وزارتخانه از بين خواهد رفت و معتقدم كه وزارتخانه نمي‌تواند نيازهاي ورزش كشور را تامين كند.

* اما چندين سال است كه شوراي عالي ورزش تشكيل نشده است.

ـ تشكيل شوراي عالي ورزش يك ابزار مفيد است اما، اين كه ما از اين ابزار استفاده نمي‌كنيم، جاي بحث دارد. استفاده نكردن از ابزار دليل بر حذف آن نيست. وقتي يك ابزار مناسب وجود داشته باشد، مي‌توان از آن استفاده كنيم. در گذشته هر 6 ماه يك بار شوراي عالي ورزش تشكيل مي‌شد. شوراي عالي ورزش مي‌تواند سياست ورزش كشور را به صورت چند بعدي و چند وجهي هدف‌گذاري كند. حالا اگر در مقابل از دست دادن اين ابزار سود و مزيتي به ورزش كشور مي‌رسيد، ايرادي نداشت اما، با تشكيل وزارت ورزش اين مزيت را از دست مي‌دهيم، در حالي كه چيزي را در قبال از دست دادن اين مزيت به دست نمي‌آوريم.

* ولي برخي معتقدند كه با تشكيل وزارتخانه، نفر اول ورزش كشور در مقابل مجلس پاسخگو خواهد بود و اين موضوع به افزايش كارايي ورزش كشور كمك مي‌كند.

ـ در حال حاضر طبق قانون اساسي مجلس بر همه جا نظارت دارد. فقط استيضاح كردن كه مهم نيست، ما بايد بتوانيم تعامل برقرار كنيم كه اين تعامل هم‌اكنون در كميسيون‌ها در جريان است. با استيضاح و سوال كه مشكلي حل نمي‌شود. كما اين كه هم‌اكنون در خيلي از وزارتخانه‌ها نيز مشكل وجود دارد. اگر قرار بود با استيضاح كردن مسائل مديريتي را حل كنيم، بايد حالا همه وزارتخانه‌ها گل و بلبل بودند.

* با ادغام سازمان تربيت بدني با سازمان ملي جوانان موافقيد؟

ـ سازمان ملي جوانان يك سازمان ظاهري بود و كارايي نداشت. اين ادغام در واقع به معناي انحلال سازمان ملي جوانان است چرا كه سازمان ملي جوانان در گذشته كارايي و وظايف چنداني نداشته است و وظايفش ضمانت اجرايي نداشت. ادغام سازمان تربيت بدني با سازمان ملي جوانان مشكلي براي ورزش كشور ايجاد نمي‌كند.

* به نظر شما تشكيل وزارت ورزش به نتيجه و كارايي مناسب خواهد رسيد.

ـ از اول انقلاب مدام داريم ادغام مي‌كنيم، تجزيه مي‌كنيم، منحل مي‌كنيم و تركيب مي‌كنيم. اين كارها ما را به جايي نمي‌رساند. اين انحلال‌ها و ادغام‌ها راه به جايي نمي‌برد. تغيير اسامي خاصيت چنداني ندارد. ما بايد در همان جا كه هستيم كارها را به خوبي انجام دهيم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha