• شنبه / ۴ دی ۱۳۸۹ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8910-01664
  • خبرنگار : 71379

با تاكيد برلزوم انجام كاركارشناسي جهت جداسازي شهرري از تهران عضو مجمع نمايندگان تهران: جداسازي مي‌تواند به رشد شهرري كمك ‌كند

با تاكيد برلزوم انجام كاركارشناسي جهت جداسازي شهرري از تهران
عضو مجمع نمايندگان تهران: جداسازي مي‌تواند به رشد شهرري كمك ‌كند

به گفته نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اگرچه جداسازي ري از تهران مي‌تواند به رشد مطلوب شهر ري كمك ‌كند، اما پيش از انجام كار كارشناسي دقيق و مشخص شدن معايب و محاسن اين طرح نمي‌توان هيچ تصميمي در اين خصوص اتخاذ كرد چراكه بخش‌هاي بسيار مهمي در تهران و ري يكسان است.

محمداسماعيل كوثري در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره جدا شدن شهر ري از تهران تصريح كرد: جدا شدن ري از تهران محاسن و معايبي دارد كه بايد با بررسي و كارشناسي دقيق آنها در خصوص جدا شدن ري از تهران تصميم‌گيري كنيم.

وي با تاكيد بر اين‌كه عدم استقلال ري از رشد آن جلوگيري مي‌كند، گفت: يكسري از بخش‌ها هم مربوط به تهران و هم ري است، مثلا فاضلاب و بهشت‌زهراي ري و تهران يكي است، از طرفي هم عدم استقلال ري و قرارداشتن كارهاي ري در مناطق مختلف شهرداري سبب شده نتواند كارهايش را به راحتي دنبال و به رشد مطلوب برسد، يك قسمت از كارهاي ري با شهرداري منطقه بيست و يك قسمت ديگر در شهرداري منطقه پانزده قرار دارد.

نايب رييس كميسيون امنيت ملي با اشاره به نشستي كه چند ماه قبل در استانداري تهران به اين منظور برگزار شد، اظهار كرد: در نهايت به اين نتيجه رسيديم كه اگر ري از تهران جدا و مستقل شود براي رشد ري بهتر است اما حتما بايد كار كارشناسي زيادي صورت گيرد، اگر بدون انجام كار كارشناسي اين جداسازي را انجام دهيم شايد تبعاتي داشته باشد كه اگر برشماري و بررسي نشود به شهر ري ضرر و آسيب برساند.

كوثري هم‌چنين خاطرنشان كرد: بنابراين موضوع جدا شدن ري از تهران را به اين منوط كرديم كه مسوولان كار كارشناسي عميق‌تري انجام دهند و نتيجه را اعلام كنند تا با برگزاري جلسه‌اي ديگر بهترين و اساسي‌ترين تصميم در اين باره اتخاذ شود.

عضو مجمع نمايندگان تهران با رد اظهارات برخي مسوولان در اين خصوص كه بعد از انقلاب شهرري در مظلوميت واقع شده است، گفت: اين‌طور هم نيست، چراكه منطقه‌بندي صورت گرفته در شهرداري مورد قبول همه است، مناطق يك، دو و سه درآمد خيلي بيشتري دارد اما از اين درآمدها به مناطق ديگر كمك مي‌شود، لذا نيازمند مديريتي است كه بتواند اين درآمدها را تنظيم كند.

وي تاكيد كرد: اما اگر قرار باشد ري به صورتي درآمد داشته باشد كه بتواند خودش را اداره كند و به تهران هم نيازي نداشته باشد بهتر اين است كه مستقل شود و بتواند از آن طريق خود را اداره كند و در نهايت به پيشرفت‌ برسد؛ اما اگر اين‌گونه باشد كه ري اعلام كند بهشت‌ زهرا در محدوده جغرافيايي ري است، لذا درآمدهاي آن بايد به ري اختصاص يابد باعث بروز مشكلات زيادي مي‌شود. بهشت زهرا و فاضلاب كلان است و نمي‌توان آن را تنها به ري و يا به طور مطلق به تهران اختصاص داد.

نماينده مردم تهران در خانه ملت در خاتمه درباره بازه زماني در نظر گرفته شده در خصوص انجام اين كار كارشناسي گفت: از آنجاكه موضوعات مهم ديگري پيش مي‌آيد كه درگير آنها مي‌شويم مدت زمان خاصي براي آن تعيين نشده است، مثلا رسيدگي به برنامه پنج ساله پنجم پيش آمد، لذا دنبال كردن اين مساله به تاخير افتاد اما تيم كارشناسي در حال فعاليت است و پس از تجميع نتايج در جلسه‌اي درباره اين موضوع تصميم‌گيري خواهد شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha