• یکشنبه / ۲۸ آذر ۱۳۸۹ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8909-16017
  • خبرنگار : 71291

/الگوي اسلامي -ايراني پيشرفت / نماينده لنگرود در گفت‌وگو با ايسنا: بدون استفاده از نخبگان، تدوين سند الگوي اسلامي- ايراني شدني نخواهد بود

/الگوي اسلامي -ايراني پيشرفت / 
نماينده لنگرود در گفت‌وگو با ايسنا:
بدون استفاده از نخبگان، تدوين سند الگوي اسلامي- ايراني شدني نخواهد بود

نماينده مردم لنگرود در خانه ملت، تاكيد كرد: بسترهاي لازم براي ارايه سند الگوي ايراني اسلامي پيشرفت كاملا فراهم است.

مهرداد لاهوتي درگفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: بحث الگوي اسلامي - ايراني در بندهاي مختلف قانون برنامه پنجم مورد توجه قرار گرفته و مقام معظم رهبري هم در ابلاغ سياست‌هاي اين قانون به اين مساله تاكيد داشتند.

وي به نمونه‌اي از اين مساله در برنامه پنجم اشاره كرد و گفت: مثلا در يكي از بندها، وزارت مسكن و شهرسازي موظف شده تا الگوي معماري ايراني اسلامي را مورد توجه قرار دهد و واقعيت قضيه اين است كه ايران كشوري است كه در همه زمينه‌ها الگوي مشخصي دارد، بايد در سند الگوي ايراني اسلامي اين مساله بيشتر مورد توجه قرار گيرد.

عضو كميسيون عمران مجلس، با تاكيد بر ارائه الگوي اسلامي ايراني در همه بخش‌ها، تصريح كرد: به نظر مي‌رسد دراين زمينه، بر اساس تاكيد برنامه پنجم و توجه مقام معظم رهبري بستر كاملا فراهم است.

لاهوتي به اولين نشست انديشه‌هاي راهبردي با حضور مقام معظم رهبري و بحث در زمينه‌هاي مختلف اشاره كرد و گفت: بايد در بسياري از زمينه‌ها به هويت خود و آن چيزي كه متعلق به ماست برگرديم و درصدد انتقال آن برآييم، چرا كه چيزي كه با فرهنگ ما همخواني نداشته باشد، مناسب نخواهد بود.

نماينده مردم لنگرود در خانه ملت، رعايت الگوي اسلامي - ايراني را در حفظ زبان و گويش‌ها و نوع لباس پوشيدن و معماري و ... مورد توجه قرار داد و گفت: در همه زمينه‌ها نياز به الگوي مشخصي داريم چرا كه هويت ما در بخش‌هاي مختلف در حال از دست رفتن است.

وي بر ايجاد عزم جدي در همه زمينه‌ها براي تدوين سند الگوي اسلامي ايراني تاكيد كرد و افزود: بستر لازم براي اين كار فراهم است و اين مساله به دستگاه‌هاي متولي برمي‌گردد تا با اين تاكيدي كه هم بر اين مساله صورت گرفته و خصوصا در برنامه پنجم به هويت خود برگرديم.

لاهوتي با بيان اين كه پيش‌نيازهاي اين مساله بايد توسط دستگاه‌هاي متولي در مسووليت هر كدام از آنها فراهم شده و در آن زمينه تلاش كنند، گفت: مثلا در بخش عمراني و معماري وزارت مسكن مي‌تواند به راحتي با استفاده از نظر مشاوران، الگوهاي اوليه معماري را تهيه و آن را به بدنه كشور تزريق كند. البته ممكن است در زمان كوتاهي به شكلي كه مدنظر داريم نرسيم، ولي مطمئنا در فاصله طولاني به هويت اصلي خود برمي‌گرديم.

وي مهمترين نقش را در تدوين سند الگوي ايراني و اسلامي را برعهده نخبگان و اساتيد دانست و گفت: اين افراد رسالت سنگيني برعهده دارند. اگر آنها در اين مساله حضور نداشته باشند، شايد اين كار اصلا شدني نباشد.

لاهوتي با اشاره به دعوت مقام معظم رهبري از نخبگان كشور در اولين نشست انديشه‌هاي راهبردي، گفت: اگر نخبگان بخواهند در اين زمينه سكوت كرده و ورود نداشته باشند و اين كار تنها در چارچوب‌هاي دولتي دنبال شود، شدني نخواهد بود خصوصا اينكه در برنامه پنجم بحث بودجه پژوهش و تحقيق را از نيم درصد به سه درصد رسانديم كه اين مساله شرايط بسيار خوبي است كه از اين موقعيت براي ارايه الگوي اسلامي- ايراني هم استفاده شود.

وي بر ضرورت آماده شدن مركزي براي تدوين اين سند تاكيد كرد و افزود: اينكه مركزي بتواند كنترل كننده فرمايش مقام معظم رهبري بوده و در همه زمينه‌ها كار را هدايت كند، ضروري و امر پسنديده‌اي است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha