/برنامهريزي در نگاه رهبر معظم انقلاب/7/ اهتمام اصلي دولت بايد رفع محروميت به نفع ايجاد عدالت باشد
"اهتمام اصلي دولت در همهي سياستهاي اجرايي و بخشي، بايد رفع محروميت به نفع ايجاد عدالت باشد. اين بايد اولين چيزي باشد كه مورد نظر قرار ميگيرد."
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بخشي از بيانات رهبر معظم انقلاب است كه در كتاب "برنامهريزي فضايي، توسعه منطقهاي و محيط زيست" منتشر شده است. بخشيهايي از اين بيانات در روزهاي گذشته منتشر شد. در ادامه بخش ديگري از آن ارائه ميشود.
*هدف از توسعه رفاه*
ما رفاه را هم براي قسط و عدل ميخواهيم. كارهاي گوناگون ـ مبارزه، جنگ، سازندگي، توسعه ـ را براي قسط و عدل ميخواهيم، براي اينكه درجامعه عدالت برقرار شود، همه بتوانند از خيرات جامعه استفاده كنند و عدهاي محروم و مظلوم واقع نشوند. در محيط قسط و عدل است كه انسانهان ميتوانند رشد كنند، به مقامات عالي بشري برسند و كمال انساني خودشان را به دست آورند.
*وظيفه دولت اسلامي*
اهتمام اصلي دولت در همهي سياستهاي اجرايي و بخشي، بايد رفع محروميت به نفع ايجاد عدالت باشد. اين بايد اولين چيزي باشد كه مورد نظر قرار ميگيرد. با اين كار چقدر ما رفع محروميت ميكنيم و چقدر كشور را به عدالت نزديك ميكنيم.
انتظارات مردم، رفع مشكلات اقتصادي، رفع مشكلات مربوط به جوانان ـ مسالهي تحصيل و مسكن و ازدواج و بيكاري ـ رفع مسائل مربوط به گراني و برطرف شدن مسائل مربوط به عمران شهري و روستايي است. انتظار از مسوولان اين است كه به اندازهي توان خود و امكانات كشور به نيازهاي مردم برسند. اين انتظار بجاست و من هم آن را تاييد ميكنم.
*شاخصهاي تحول*
آنچه كه ما در تحول، تحولي كه با پيشرفت همراه است، مورد نظرمان است ـ كه جا دارد كه اين جزو آرمانهاي ما باشد ـ مبارزهي با فقر، مبارزهي با تبيض، مبارزه با بيماري، مبارزه با جهل، مبارزه با ناامني، مبارزه با بيقانوني، مديريتها را به سطح علميتر ارتقا دادن، رفتار شهروندان را به سطوح منضبط ارتقا دادن و انضباط اجتماعي، رشد امنيت، ثروت ملي، رشد علم، رشد اقتدار ملي، رشد اخلاق و رشد عزت ملي است.
همه اينها در اين تحول و پيشرفت، به معناي صحيح دخالت دارند و ما اينها را پايههاي اصلي ميدانيم. در كنار اينها، عشق به معنويت و ارتباط با خدا مهمترين عاملي است كه پيشرفت يك ملت را به معناي واقعي خودش تضمين ميكند.
*شاخصه هاي رفع محروميت*
البته اين اينكه چه چيزهايي در رفع محروميت بيشتر موثرند، شما آنها را خيلي خوب ميدانيد. اشتغال، مسكن، درمان، بيمه و موارد گوناگون ديگر، در كاهش و رفع محروميت موثرند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات