• جمعه / ۲۸ آبان ۱۳۸۹ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 8908-18203

گزارشي از عملكرد تكواندوكاران ايران در روز دوم بازي‌هاي آسيايي تاجيك: حقم را خوردند، حلالشان نمي‌كنم

گزارشي از عملكرد تكواندوكاران ايران در روز دوم بازي‌هاي آسيايي
تاجيك: حقم را خوردند، حلالشان نمي‌كنم

نمايندگان تكواندوي ايران در دومين روز از رقابت‌هاي‌شان در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو2010 به سه مدال برنز دست يافتند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) از گوانگ‌جو، در ادامه رقابت هاي تكواندو بازي هاي آسيايي 2010 گوانگ جو سمانه شش‌پري تكواندوكار وزن 53- كيلوگرم پس از پيروزي مقابل حريفاني از تاجيكستان و اردن در ديدار نيمه نهايي مقابل "اينگوين" از ويتنام قرار گرفت و با شكست برابر اين حريف آسياي شرقي از راهيابي به ديدار پاياني بازماند و به گردن‌آويز برنز رسيد.

سوسن حاجي‌پور ديگر نماينده تكواندو بانوان ايران در وزن 57- كيلوگرم پس از شكست حريفاني از فيليپين و قزاقستان، در ديدار نيمه نهايي با شكست مقابل تكواندوكاري از چين از راه‌يابي به ديدار پاياني باز ماند و مدال برنز را برگردن آويخت.

در رقابت‌هاي مردان و در وزن 80+ كيلوگرم، فرزاد عبداللهي در مرحله‌ي يك هشتم نهايي مقابل "بايكوزيف" از ازبكستان قرار گرفت و با پيروزي 11 بر 2 مقابل حريف خود به مرحله‌ي يك چهارم نهايي رسيد. عبداللهي در مرحله‌ي يك چهارم نهايي نماينده ويتنام را شكست داد و پس از راه يابي به ديدار نيمه‌نهايي مقابل احمد ناصر بهاوي از افغانستان قرار گرفت و با شكست برابر اين حريف نتوانست به ديدار پاياني راه پيدا كند و به مدال برنز بسنده كرد.

حسين تاجيك تكواندوكار ايران در وزن 78- كيلوگرم در دور اول با عبدالقادر الادهمي از قطر مبارزه داشت كه اين حريف به دليل آسيب ديدگي انصراف داد و تاجيك به جمع هشت تكواندو كار برتر راه يافت. وي در دور بعد با ناداوري مغلوب "آرمان چيلمانف" از قزاقستان شد و حذف شد.

بدين ترتيب تكواندوكاران مرد و زن ايران در روز دوم مسابقه‌هايشان در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو سه مدال برنز را كسب كردند تا مجموع مدال هاي كاروان ايران در اين رشته به دو مدال طلا و 4 مدال برنز برسد.

حقم را خوردند، حلالشان نمي كنم

حسين تاجيك پس از شكست مقابل تكواندوكار قزاق كه با راي داور اعلام شد گفت: داوران حق من را خوردند و حلالشان نمي كنم.

ملي پوش تكواندو ايران در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از گوانگ‌جو، اظهار كرد: در اين ديدار اصلا داوري خوبي را شاهد نبوديم و در نهايت هم با راي داوران شكست خوردم.

وي با اشاره به قانون نانوشته‌ي داوري در تكواندو گفت: معمولا در رقابتهاي تكواندو اين طور است كه وقتي تيمي دو طلا مي‌گيرد اگر تكواندوكارش با حريف به شرايط مساوي برسد به حريف راي مي‌دهند. حتي اگر حق با حريف ديگر باشد.

تاجيك در مورد اين كه امتياز دوم حريف او از طريق دوربين‌ها كاملا مشخص بود كه اشتباه داده شده گفت:‌ به هر حال اين هوگوها و دوربين‌ها طوري تنظيم شده‌اند كه اگر تكواندوكاري اعتراض دارد آن را ببينند و راي را تغيير دهند اما داوران پس از ديدن فيلم هم راي را عوض نكردند.

پس از پايان اين مبارزه حسين تاجيك به شدت از قضاوت‌ها ناراحت و عصباني بود و از ذوالقدر دبير فدراسيون خواست به مسوولان برگزاري مسابقات اعتراض كند كه ذوالقدر هم در جواب او گفت ديگر نمي‌شود كاري كرد چرا كه راي خود را اعلام كرده‌اند.

تاجيك در پايان گفت: همه مردم تصاوير را ديدند و خودشان قضاوت مي كنند. داوران حق من را خوردند و حلالشان نمي كنم. اين همه زحمت كشيدم، اما با اين ناداوري حقم ضايع شد.

يوسف كرمي كاپيتان تيم ملي هم كه به نشان طلا دست يافته بود، در مورد اين مبارزه گفت: آ‌نها چشم ندارند كه ببينند تكواندو ايران مي‌خواهد مدالهاي زيادي كسب كند، به همين خاطر اين گونه قضاوت مي‌كنند.

با عجله مبارزه كردم

سمانه شش پري بانوي تکواندو ايران گفت: براي طلا آمده بودم امااز تجربياتم استفاده نکردم.

تكواندوكار وزن 53- كيلوگرم بانوان ايران پس از كسب مدال برنز اين وزن گفت: براي اين بازي‌ها تجربه لازم را داشتم اما در مرحله نيمه‌نهايي با عجله مبارزه كردم.

وي با ابراز تاسف از عدم کسب مدال طلا دراين دوره از بازي ها افزود: تمام تلاشم را كردم اما مقابل حريف ويتنامي عجله كردم و كار از دستم خارج شد و ديگر نتوانستم اختلاف امتياز را جبران كنم. اگر با آرامش بيشتري مبارزه مي كردم، بدون شك بهتر نتيجه مي گرفتم. اميدوارم در آينده جبران كنم.

براي طلا آمده بودم

سوسن حاجي‌پور بعد از شكست مقابل حريف چيني و ناكامي در رسيدن به ديدار پاياني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از گوانگ جو اظهار كرد: حريفم خيلي قوي بود و من با تمام وجود مقابلش ايستادم. بازي در وقت قانوني صفر – صفر تمام شد اما متاسفانه در راند طلايي بازي را واگذار كردم.

وي افزود: ‌خيلي ناراحتم. من براي طلا آمده بودم و اصلا با اين برنز خوشحال نشدم. ماه‌ها تلاش كرده بودم و مدال طلا مي خواستم.

مي‌خواستند به هر شكل به كره مدال بدهند

مهماندوست گفت:‌ بعد از دو مدال طلاي ايران مسئولان بازي‌ها احساس خطر كردند و تصميم گرفتند به هر شكل ممكن به كره مدال بدهند.

سرمربي تيم ملي تكواندو ايران در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گوانگ‌جو با اشاره به ناداوري بازي تاجيك با حريف كره‌اي اظهار كرد: حق تاجيك را خوردند، بازي در راند سوم تمام شده بود. در راند طلايي هم سه امتياز گرفت تمام داوران هم سه امتياز را دادند اما با اعتراض حريف امتياز را برگرداندند.

وي ادامه داد: ‌در راند طلايي حسين حمله مي‌كرد و حريفش مدام عقب مي‌كشيد طبق قوانين بازيكني كه عقب بكشد امتياز از دست مي‌دهد اما داوري با ما نبود.

مهماندوست به مدال‌آوري تكواندو ايران در روز نخست بازي‌ها اشاره كرد و گفت: كره‌اي‌ها در روز اول مدال نگرفته‌ بودند و امروز بايد هر طور كه مي‌شد به آنها مدال مي‌دادند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا نسبت به نتيجه بازي اعتراض نكرديد گفت: اعتراض كرديم اما مگر كسي قبول مي‌كند، آنها امتياز علني تاجيك را پاك مي‌كنند بعد مي‌خواهيد بعد از پايان يافتن بازي با اعتراض ما نتيجه را برگردانند؟!

سرمربي ايران افزود: ما در روز اول دو طلا گرفته بوديم تمام بنيان‌گذاران تكواندو اينجا هستند و خطر را احساس كردند. مربي تمام تيم‌هاي دنيا به جز ايران كره‌اي هستند. آنها دوست نداشتند كه باز هم ايران طلا بگيرد و كره بدون امتياز بماند.

وي درباره عملكرد فرزاد عبداللهي هم گفت: فرزاد خوب بازي نكرد، نتوانست بازي را به درستي جمع كند و احساسي كار كرد. فرزاد مبارزه كرد، مسابقه نداد. كسي كه مبارزه مي‌كند، بازنده است، برنده كسي است كه باهوش بازي كند. ضربه بزند و امتياز بگيرد. حريف فرزاد حريف نبود اما او حريفش را دست كم گرفت.

بايد بيشتر تمرين كنيم و آماده تر شويم

مريم آذرمهردر گفت‌وگو با خبرنگارورزشي اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گوانگ‌جو گفت: تكواندوكاران خوب بازي كردند و از آنها راضي هستم. به ويژه سوسن حاجي‌پور در بازي دوم چرخش‌هاي زيبايي انجام داد و به پيروزي رسيد.

مربي تيم ملي تكواندو بانوان ايران افزود:‌ حريفان سخت ما از كشورهاي چين تايپه، چين‌، ويتنام و كره هستند. هرزمان با اين كشورها مبارزه داشته‌ايم به مشكل خورديم. تكواندوكاران بانوان مقابل اين حريفان كم آورده‌اند. ما براي شكست آنها به تمرينات بيشتري نياز داريم .

آذرمهر وضعيت داوري را در قسمت بانوان خوب دانست و گفت: به هر حال ضعف داوري وجود دارد . ضربه‌هايي بود كه بازيكنان ما به صورت مي‌زدند و داور امتياز نمي‌داد و ضربه‌هايي بود كه مي‌خوردند و داور به حريف امتياز نمي‌داد چرا كه در صورت برعكس ساير نواحي بدن عامل انساني دخيل است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha