• شنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 8905-17374
  • خبرنگار : 71368

يك آسيب شناس: تقليد نامناسب از سريال‌هاي خارجي سبب لوث شدن جرايم شده است فيلم سازان براي افزايش جذابيت جامعه را ناامن نشان ندهند

يك آسيب شناس:
تقليد نامناسب از سريال‌هاي خارجي سبب لوث شدن جرايم شده است
فيلم سازان براي افزايش جذابيت جامعه را ناامن نشان ندهند

يك آسيب شناس مسائل اجتماعي و فرهنگي با انتقاد از اينكه در برخي از فيلم‌ها و سريال‌هاي براي افزايش جذابيت داستان، جامعه را نا امن نشان مي‌دهند، گفت: پخش اين‌گونه مسائل از رسانه ملي سبب تزريق اضطراب و نا امني در جامعه مي‌شود.

دكتر امير محمود حريرچي در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي از ضعف‌هاي سازندگان و توليدكنندگان فيلم‌ها را عدم توجه به مخاطبان عنوان كرد و افزود:‌ مسوولان سعي دارند با ساخت يك سريال عامه‌پسند تمام سلايق را تحت پوشش قرار دهند. اوقات فراغت تمامي افراد جامعه را پر كنند در حالي كه توجه نداشتن به مخاطبان سبب عوام‌زدگي آنان مي‌شود.

اين آسيب شناس با اشاره به رقابت تلويزيون ايران با برخي شبكه‌هاي ماهواره‌اي از جمله شبكه فارسي1، گفت: مسوولان سعي دارند تا با پخش‌ فيلم‌هاي متنوع با موضوعات متفاوت بينندگان داخلي را از تماشاي برخي از شبكه‌هاي خارجي از جمله شبكه فارسي1 برحذر دارند و براي اينكه جاذبه بيشتري به فيلم‌هاي خود بدهند خشونت،‌ لودگي، فحاشي، سياه‌بازي را در فيلم‌ها افزايش مي‌دهند.

حريرچي به ايسنا گفت: امروزه شاهد آن هستيم كه سريال‌هايي كه مروج جرايم، فحاشي و لودگي هستند، مخاطبان بيشتري دارند. در حالي كه اين سريال‌ها از نظر علمي و آسيب شناسي غيرقابل پخش هستند.

وي با بيان اينكه سازندگان فيلم‌هاي ايراني با تقليد از سريال‌ها و فيلم‌هاي خارجي سعي دارند با افزايش حركات و صحنه‌هاي خشن جذابيت فيلم را افزايش دهند، گفت: پرداخت نامناسب فيلم‌سازان داخلي به مسائل اكشن و خشونت بار سبب لوث شدن جرايم شده است و امروزه شاهد آن هستيم كه قبح برخي از جرايم در جامعه ريخته است.

حريرچي به فيلم سازان توصيه كرد براي افزايش جذابيت فيلم‌هاي خود جامعه را ناامن نشان ندهند و اضطراب و ترس را به مردم جامعه تزريق نكنند.

برخي سريال‌ها فحاشي، لودگي و ترويج جرايم را آموزش مي‌دهند

فرهنگ فداي جاذبه سريال‌ها شده است

وي با بيان اينكه در حال حاضر فرهنگ فداي جاذبه سريال‌ها شده است از شوراي فرهنگي تلويزيون خواست درباره پخش و نمايش برخي از سريال‌ها حساسيت بيشتري نشان دهد.

حريرچي به ايسنا گفت: تلويزيون دانشگاه عمومي است و مسوولان و متوليان فرهنگي مي‌توانند با صرف وقت و هزينه بيشتر و با ساخت سريال‌هاي مناسب، فرهنگ عمومي و دانش جامعه را افزايش دهند.

اين آسيب شناس مسايل اجتماعي و فرهنگي با بيان اينكه در بسياري از سريال‌هاي در حال پخش فحاشي، لودگي و ترويج جرايم آموزش داده مي‌شود از توليد كنندگان خواست در مرحله نوشتن سناريو يا ساخت فيلم از كارشناسان اجتماعي استفاده كنند.

وي در ادامه با بيان اينكه به راحتي مي‌توان از اثرات زيان‌بار برخي از سريال‌ها جلوگيري كرد، گفت: در پايان سريال‌ها به ويژه سريال‌هاي خشن مي‌توان از حضور روانشناسان و جامعه شناسان استفاده كرد و ضمن تحليل مسايل سريال به مردم درباره مسائل پيش آمده در فيلم آموزش دهند و به آنان ياد دهند كه چگونه در صورت مواجهه با مشكلات برخورد منطقي و موثري داشته باشند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha