نايب رييس هيات مديرهي خانه سينما: براي مطالبات قانوني معوقمانده و پيگيريهاي بينتيجه 18 مرداد گردهم ميآييم
نايب رييس هيات مديره خانه سينما با اشاره به تجمع روز 18 مرداد سينماگران گفت: اين تجمع پيگير مطالباتي است كه در طول دو سال گذشته، خانه سينما به دنبال تحقق آن بوده و با دستگاههاي دولتي و وزارت ارشاد در اين خصوص مذاكره كرده و پيگيريهاي لازم را به عمل آورده است.
فرهاد توحيدي در گفتگو با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ادامه اظهار داشت: مطالباتي كه جزو تكاليف دولت است و در برنامهي چهارم توسعه ماده 116 كه به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيده بر آن تاكيد شده است.
وي توضيح داد:تاكيد شده دولت موظف است به منظور حمايت از حقوق پديدآورندگان آثار فرهنگي، هنري و امنيت شغلي اصحاب فرهنگ و هنر، مطبوعات و قلم، بسترسازي براي حضور بينالمللي در عرصههاي فرهنگي و هنري و تنظيم مناسبات روابط ميان اشخاص حقيقي و حقوقي اقدامهاي را به عمل آورد.
توحيدي گفت: در بند «الف» آمده تهيه لايحه امنيت شغلي اصحاب فرهنگ و هنر و استقرار نظام صنفي بخش فرهنگ تا پايان سال برنامهي چهارم و در بند «ب» نيز مشخص شده اصحاب فرهنگ و هنر كه شغل خود را از دست ميدهند، به تشخيص دولت به مدت حداكثر سه سال تحت پوشش بيمه بيكاري دولت قرار ميگيرند و دولت در چارچوب لوايح ويژه بودجه سنواتي، كمكهاي اعتباري در اختيار صندوق بيمه بيكاري قرار ميدهد.
نايب رييس هيات مديره خانه سينما با بيان اينكه ما چيزي به غير از تحقق اين ماده قانوني نميخواهيم تصريح كرد:دولت تكليف داشت در پايان سال اول برنامهي چهارم در سال 85 ، اين موضوع را عملي كند اما الان در سال 89 متاسفانه انجام نشده است و 20 ماه است كه براي تحقق آن در حال مكاتبه هستيم و همچنان معلق مانده است.
توحيدي خاطرنشان كرد: ماده 104 هم دولت را مكلف كرده به منظور رونق اقتصاد فرهنگ، افزايش اشتغال، بهبود كيفيت كار و خدمات، رقابتپذيري، خلق منابع جديد، توزيع عادلانه محصولات و خدمات فرهنگي و تامين فضاهاي كافي براي عرضهي محصولات فرهنگي اقداماتي را در دو بند «الف» و «ب» به عمل آورد.
وي با اشاره به اين دو بند توضيح داد: در بند «الف» آمده اصلاح قوانين و مقررات براي رفع موانع انحصاري، تقويت رقابتپذيري و فراهمسازي بستر مشاركتهاي مردمي، نهادهاي غيردولتي صنفي و حرفهاي در امور فرهنگي و هنري و در بند «ب» نيز به اقدام قانوني لازم براي تاسيس صندقهاي غيردولتي ضمانت به منظور حمايت از توليد، توزيع و صادرات كالا و خدمات فرهنگي و هنري اشاره شده است.
وي تاكيد كرد: اين مطالبات قانوني معوق مانده و پيگيريها بينتيجه مانده است بنابراين فكر كرديم با دعوت از همكاران و مقامات مسوول بكوشيم تا در 18 مرداد ماه دوره هم جمع شويم و اجراي آنها را بخواهيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات