محسن پرويز گفت، فكر نميكند معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در دورهي جديد زياد دستخوش تغيير شود.
معاون فرهنگي پيشين وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي پس از انتصاب بهمن دري اخوي در اين سمت، در گفتوگو با خبرنگار بخش فرهنگ و ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: بعد از اينكه مطلع شدم جناب دري براي تصدي معاونت فرهنگي درنظر گرفته شده، با توجه به شناختي كه از ايشان دارم، تصورم بر اين است كه اقداماتي كه پايهريزي و شروع شده است، قاعدتا نبايد خيلي دستخوش تغيير شود و آن اقدامات بايد دنبال شود. ممكن است در برخي از حوزهها نقاط ضعفي به نظرش برسد كه اگر امكانات بيشتري در اختيارش قرار بگيرد، ميشود رفع شود.
پرويز همچنين در پاسخ به اينكه تغيير مديريت معاونت فرهنگي در حوزهي ادارهي كتاب و مميزي و سختگيري در اين حوزه چه تأثيري خواهد داشت، تصريح كرد: تغيير و تحول در ادارهي كتاب به تغيير مديريت معاونت فرهنگي ربطي ندارد. بايد يك تحول اساسي در اين حوزه رخ ميداد كه آييننامهي جديد ضوابط چاپ و نشر تصويب شده است و دورهي جديدي از نظارت بر چاپ و نشر كتاب را شاهد خواهيم بود.
او در ادامه دربارهي ادامهي فعاليتهايش پس از معاونت فرهنگي وزارت ارشاد گفت: در خصوص فعاليتم پس از مديريت معاونت فرهنگي وزارت ارشاد بايد بگويم از آنجايي كه من وظايف آموزشي و پژوهشيام را ترك نكرده بودم و عضو هيأت علمي دانشگاه بودم و كلاسهايم را در دانشگاه داشتم، همچنان آن فعاليتها را ادامه خواهم داد.
پرويز اظهار كرد: من پيش از اينكه در وزارتخانه مسؤوليت بگيرم، در كنار كار علمي - دانشگاهي، بحث حضور در حوزهي فرهنگ را هم داشتهام و از سالها پيش در كار نوشتن داستان و نقد بودهام كه با پايان يافتن مسؤوليتم در اين حوزه، آن كارهاي فرهنگي ادامه پيدا خواهد كرد.
او همچنين دربارهي اينكه آيا مسؤوليت اجرايي ديگري را در حوزهي فرهنگ به عهده خواهد گرفت، گفت: بايد بگويم در اين زمينه برنامهاي ندارم. فكر ميكنم در اين شرايط بهترين كار اين است كه كارهاي عقبافتادهي دانشگاه را سروسامان بدهم و همچنين يكسري نوشته دارم كه در دوران تصدي مسؤوليت در معاونت فرهنگي بلاتكليف ماندهاند و بايد آنها را هم به انجام برسانم.
پرويز دربارهي اينكه ارزيابياش از دوران تصدي و مديريتش بر معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي چيست، اظهار كرد: به هرحال بايد شرايط كار را درنظر گرفت. من سعي كردم تلاش خودم را بكنم، كمكاري نكنم و كار هم افتوخيزهايي داشت. براي ارزيابي، بايد نقاط ضعف و قوت را با هم ببيند. آنچيزي كه براي آدم مهم است، اين است كه بتواند با خيال راحت به گذشتهاش نگاه كند.
او در پاسخ به اينكه آيا فعاليت او همينطور بوده است و ميتواند با خيال راحت به گذشته نگاه كند، پاسخ داد: تصورم اين است كه تلاش خودم را كردم تا كارها در مسير درست هدايت شود. به دنبال نق نق كردن نبودم و دنبال اين نبودم كه مسؤوليت را به گردن ديگران بياندازم. نبايد فقط روي نقاط ضعف انگشت بگذاريم و براي يك ارزيابي عادلانه بايد نقاط قوت و ضعف را با هم ببينيم.
معاون فرهنگي پيشين وزارت ارشاد دربارهي علت تغييرش، تصريح كرد: بهتر است در اينباره از وزير سؤال شود. طبيعي است كه مديران ارشد در انتخاب همكاران خود صاحب اختيارند و او ميتواند همكاران خود را انتخاب كند و اگر از اين سؤال منظورتان اين است كه دليل تغيير بنده به قصور در كار مربوط باشد، هيچ چيزي به من گفته نشد.
پرويز همچنين توضيح داد: هنگامي كه جناب دري به عنوان جانشين من تعيين شدند، تا دو ساعت قبل از اينكه حكمش به دست من برسد، مطلع نبودم. هرچند از چند ماه قبل آمادگي تغيير و تحول در مديريت معاونت را داشتم.
او در پايان با بيان اين مطلب كه طرح جزييات فعاليتهايش طولاني ميشود، اظهار كرد: اما بايد اين را بگويم كه ما در دولت به موضوعات كلان در حوزهي كتاب پرداختيم و خواستار توجه ويژهي دولت به حوزهي كتاب شديم و ضرورت دارد كارگروه تخصصي اين حوزه كارش را با جديت دنبال كند و مشكلات حوزهي كتاب در آن دنبال شود. همچنين به مسائل بخش كاغذ كه به طور غيرمستقيم به حوزهي كاري ما مربوط است، پرداخته شود كه اين مسأله را در اختتاميهي نمايشگاه كتاب هم عنوان كردم كه با قول مساعد رييسجمهور همراه شد.
انتهاي پيام
نظرات