/مروري بر مهمترين اخبار صنعتومعدن جهان در هفته/ از جشنواره روباتها در اکسپو تا بازار داغ آرايش در ايران
در هفتهاي که گذشت باز هم تعدادي از دستاوردهاي حوزه صنعت و معدن جهان در نمايشگاه اکسپوي شانگهاي 2010 به نمايش درآمد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين دستاوردها بيشتر مربوط به صنايع فن آوري اطلاعات و روباتيک بود. به طوري که در اين هفته برخي از غرفه ها به نمايش روبات هاي ساخته شده توسط شرکت هاي صنعتي روي آوردند.
از جمله اين روبات ها مي توان به روبات آشغال جمعكن غرفه ايتاليا، روبات سخنگوي غرفه فرانسه، روبات پنگوئن غرفه آلمان و روبات صعود کننده از ديوار غرفه ژاپن اشاره کرد. ساخت روبات امروزه در جهان به صنعتي با ويژگي هاي خاص خود تبديل شده که البته در کشورمان اين حوزه هنوز به شکل صنعتي تبديل نشده است.
**بازار داغ آرايش در ايران
اين هفته شبکه تلويزيوني الجزيره قطر در گزارشي جالب اعلام کرد که ايران رتبه هفتم مصرف لوازم و مواد آرايشي را در جهان به خود اختصاص داده است.
در اين گزارش اعلام شد که 29 درصد از لوازم آرايشي منطقه خاورميانه در ايران مصرف ميشود و ايران هفتمين كشور پرمصرف لوازم آرايشي در جهان محسوب ميشود. همچنين ايران در منطقه خاورميانه نيز بعد از عربستان سعودي داراي دومين بازار بزرگ لوازم آرايشي محسوب ميشود.
در ادامه اين گزارش عنوان شد که حدود 14 ميليون زن ايراني سالانه حدود 2.1 ميليارد دلار براي خريد برندهاي مختلف لوازم آرايشي خرج ميكنند.
** انقلاب در استراليا
اين هفته همچنين انقلابي در صنعت معدن کاري استراليا رخ داد. اين انقلاب نه از جنس اعتصاب کارگران بوده و نه رنگي از خشونت و کشتار داشت. اين انقلاب مربوط به قصد جدي دولت استراليا براي تغيير سيستم مالياتي شركتهاي معدني فعال در اين كشور بود.
بر اساس دولت استراليا قصد دارد ميزان مالياتهاي دريافتي از شركتهاي معدني فعال در اين كشور را به ميلياردها دلار افزايش دهد. استراليا از جمله معدني ترين کشورهاي جهان محسوب شده و تصميم جديد دولت استراليا به کابوسي براي صدها شرکت معدني فعال در اين کشور تبديل شده است.
** تجارت الماس خون در زيمباوه
دولت زيمباوه که چندي پيش در مقابل شرکت هاي خارجي کم آورده و مجبور شد اجراي طرح بومي سازي شرکت هاي معدني خارجي فعال در اين کشور را به حالت تعليق درآورد، اين هفته نيز با دردسر تازه اي روبرو شد. بر اين اساس دادگاه عالي زيمباوه تجارت الماس خون در اين كشور را تاييد كرد.
دولت زيمباوه تحت فشار بينالمللي قرار دارد كه به پيمان كيمبرلي ملحق شود. اعضاي پيمان كيمبرلي متعهد به مبارزه با تجارت الماس خون در كشورهايشان هستند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات