علي معلم سياستهاي اعلام شده در جلسهي امروز شمقدري را بيشتر رويكردها دانست و ادامه داد: سياستگذاري در حوزه اجرا كمتر ديده شده و بيشتر حرفهاي كلي مطرح شده است.
اين تهيهكننده و منتقد سينمايي در گفتوگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دربارهي جلسه امروز با معاون سينمايي و سياستهاي اعلام شده اظهار داشت: جهتگيريها، اهداف و رويكردهاي سياستهاي جديد سينمايي مثبت است و اميدوارم در حوزه اجرايي عملي شود.
او اذعان داشت: نكاتي كه مطرح شد عمدتا مهم و همه قابل جهت و سياستگذاري هستند و از جمله نكات مهمي كه مطرح شد مسووليت يك نهاد در كشور در حوزه سينماست، چون متاسفانه در كشور ما همه درباره سينما اظهارنظر ميكنند و اين روند درستي نيست.
معلم با اشاره به نحوه جديد صدور پروانه نمايش كه در دفترچه سياستهاي جديد سينمايي آمده است، گفت: نميتوان در هنگام پروانه ساخت به سينماي اكران يا خود اكران رسيد و اجراي آن بايد مشخص شود. اما اين واقعيت است كه همه فيلمها نميتوانند اكران شوند.
وي ادامه داد: دفترچه به دنبال راهحلهاست و اميدوارم در حوزه اجرايي عملي شود. بهخصوص بحث استانداردسازي كه اميدوارم كارشناسي دقيقي براي آن صورت گيرد و سابقه نشان داده معمولا سليقهاي بوده است.
اين منتقد درباره حضور سينماگران در اين جلسه اظهار داشت: با توجه به اينكه جمع زيادي از سينماگران حضور داشتند بهتر بود چند نقطه نظر هم مطرح ميشد و يا اين دفترچه سياستها قبلا ارايه ميشد و در اين جلسه درباره مفاد آن بحث ميشد.
علي معلم در پايان گفت: با وجود اينكه اعلام شده است، نقطهنظرات از طريق ايميل اعلام شود. اما بعيد است كه كسي بنشيند و ايميل بزند. بهتر است جلسه ديگري را برنامهريزي كنند و درباره سياستها دقيقا صحبت شود و رسانهها هم از آن مطلع باشند.
انتهاي پيام
نظرات