استاندار تهران: ـ حداكثر مدارا را در دستور كار داريم براي محرم سياست پاتوقسازي را تعريف كردهاند ـ بين سران فتنه اختلافنظرهاي جدي ايجاد شده است
استاندار تهران ضرورت واكاوي، بازخواني و تحليل وقايع پس از انتخابات را به صورت دائم و مستمر امري ترديدناپذير برشمرد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) مرتضي تمدن در همايش واكاوي فتنههاي پس از انتخابات افزود: افزايش سطح بصيرت جامعه و آمادگي مردم براي مقابله با فتنهها، امواجي كه دشمن ميفرستد و با بالا بردن مصونيت جامعه با كار فرهنگي و آمادگي ميسر ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه " بازدارندگي و اتخاذ تمهيدات امنيتي امري موقت است" اين نكته را كه " مسوولان نظام اعتقاد ندارند كه مهار جريانات و در هم شكستن فتنهها با روشهاي امنيتي ميسر است" را يادآور شد و خاطرنشان كرد: رويكرد مسوولان كشور و بالاخص مقام معظم رهبري اين است كه با روشنگري، افشا و كار عميق فرهنگي بايد به مبارزه با فتنهاي كه دشمنان مهيا كردهاند، برويم.
وي در ادامه با بيان اينكه " با وجود فراخوانهاي پيدرپي جريان فتنه پس از انتخابات، منحني حضور هواداران آنها در صحنه سير نزولي داشته است" اظهار كرد: آنها بعد از انتخابات استراتژي مناسبتي را براي خود تعريف كردهاند تا در هر مقطعي كه مناسبتي وجود دارد، سوار بر امواج شوند و سوءاستفاده كنند.
استاندار تهران درادامه به حضور هواداران فتنه در مناسبتهايي نظير روز قدس، 13 آبان و 16 آذر اشاره كرد و آنچه كه آنها در تحليل حضور هوادارانشان در روز قدس ارايه كردهاند را داراي فاصله با واقعيت دانست و گفت: آنها عنوان كردند كه در روز قدس حضور ميليوني داشتند، اما اين صرفا به خاطر روحيهدهي به هوادارانشان بود، زيرا اگر واقعبينانه نگاه كنيم، جمعيتي بين 25 تا 30 هزار نفر بودند، آنها مي خواستند با ميليوني معرفي كردن حضور هوادارانشان به آنها روحيه دهند، زيرا جنبش آنها به جنبش بيسر تبديل شده است.
وي با طرح اين سوال كه " چه كسي اين جنبش را رهبري ميكند؟" ادامه داد: بين سران فتنه اختلاف نظرهاي جدي ايجاد شده است؛ چون حرف و مسير آنها حرف و مسيرحق نبود و بويي از تقوا نداشت؛ لذا به جان هم افتادند و جنبش سبز بيسر است. سلطنتطلبها و گروهكها از آن در جهت مطامع خود سوءاستفاده ميكنند.
وي در ادامه با طرح اين سوال كه " 16 آذر چه شد؟ " به برخي اقدامات انجام شده در حوزه امنيتي در اين روز اشاره كرد و با يادآوري اينكه " در اين روز حتي ما تلفنها را برخلاف گذشته قطع نكرديم و هواداران جنبش سبز ميتوانستند به راحتي با اس. ام. اس و تلفن به هم اطلاعرساني كنند" مساله تعطيل نشدن خطوط مترو در اين روز برخلاف تمام موارد گذشته را يادآورشد و گفت: ما مسيرها و محيط هاي اطراف دانشگاهها را نيز كامل باز گذاشتيم و محدوديتي وجود نداشت. آنها به طرفدارانشان گفته بودند كه بياييد و ترافيك ايجاد كنيد. بعد از شكست در 13 آبان، فشار خود را بر روي 16 آذر گذاشته بودند و در تبليغات اين روز را پررنگ كردند. جنبش سبز با تبليغات گسترده براي حضور هوادارانشان در مراسم 16 آذر فراخوان داده بودند، تا جايي كه به خانوادههاي دانشجويان نيز فراخوان حضور داده بودند.
تمدن تاكيد كرد: ما براي تامين امنيت در روز 16 آذر محيطي تعريف نكرديم و فقط به محيط محل تجمع توجه كرديم. از خبرنگاران ميخواهم از سران فتنه سوال كنند؛ شما كه گفتيد با حداكثر آمادگي به صحنه آمديد، در داخل و بيرون دانشگاه چقدر بوديد؟
وي ادامه داد: اوج تجمع آنها در دانشگاه در اين روز شامل 1500 نفر بود. در بيرون از دانشگاه چه اتفاقي افتاد؟ آنها در بيرون دانشگاه نتوانستند جمعيتي را ساماندهي كنند تا منتقل به دانشگاه شوند.
وي خطاب به سران اين جنبش پرسيد: از كدام پايگاه مردمي ميگوييد، تلفنها و مسير باز بود، كجا رفت آن ادعاهاي شما در مورد پايگاه جنبش سبز؟ آنچه در 16 آذر اتفاق افتاد براي جنبش سبز مفتضحانه بود. در اين روز دانشجويان مسلمان به صحنه آمدند و با شعارهايشان اين جنبش را درهم كوبيدند.
استاندار تهران در ادامه با اشاره به ماجراي هتك حرمت ساحت امام(ره) در حاشيه مراسم 16 آذر و ادعاهاي برخي مبني بر اينكه فيلم مربوط به صحنه پاره شدن اين عكس مونتاژ شده است، گفت: اگر عكس مونتاژ شده و صداوسيما تصويرسازي كرده، چرا پس از همان روز تا ديشب بي بي سي و صداي آمريكا اين صحنه را لحظه به لحظه نشان ميدهند، حال ما دم خروس را باور كنيم يا قسم حضرت عباس شما را.
وي همچنين با طرح اين سوال كه " اين جريان كيست و چيست؟" به درخواست مجمع روحانيون مبارز براي برگزاري راهپيمايي در محكوم كردن توهين به ساحت امام راحل اشاره و اظهار كرد: مجمع روحانيون مبارز ـ كه با كمال تاسف برخي از افراد آن مدعيان سينه چاك حمايت از امام هستند ـ و آن آقايي كه به دروغ گفته وقتي خبر فوت امام را شنيد ميخواست بميرد، ديروز تقاضاي راهپيمايي كردند، اگر راست ميگوييد، بياييد يك بيانيه بدهيد، راهپيمايي براي چه و براي چه كسي؟ البته اين كار بايد از طريق سازوكارهاي قانوني آن پيگيري شود.
وي درباره سياستهاي اين جنبش براي محرم نيز گفت: آنها براي محرم سياست پاتوقسازي را تعريف كردهاند، مبني بر اينكه يك جايي را شناسايي و نيروهاي خود را در آنجا سازماندهي و هماهنگ كنند؛ يعني يك مسجد ضرار. اگر كسي در جامعه و در بين مردم است و عشق امام حسين(ع) را دارد عزاداري ميكند، اين چه كاري است؟
تمدن با بيان اينكه " هدف عوامل فتنههاي اخير اين است كه يك پيراهن خوني به دست بگيرند و آن را علم عثمان كنند" به سياست مسوولان امنيتي در عدم درگيري با هواداران اين جنبش اشاره كرد و گفت: به لطف خداوند متعال و تيزهوشي نيروهاي امنيتي و مسوولان در برقراري نظم، هدف آنان محقق نشد و خون از دماغ كسي نيامد.
وي تاكيد كرد: دستاندركاران امر حداكثر مدارا را با مردم دارند و تا به حال نيز چنين كردهاند. هرچند عدهاي به دنبال اين هستند كه كسي به آنها متعرض شده و دستگيرشان كند تا قهرمان شوند، اما ما داغ اين قهرمانيها را بر دل آنها ميگذاريم.
وي خواستار افشاي ماهيت فتنهگران از سوي ائمه جماعت شد و گفت: ما حداكثر مدارا را در دستور كار داريم. جبهه جديدي در روبروي ما باز شده و هدف آن براندازي نرم است و تنها سلاح موثر ما اين است كه از همين روش براي خنثي كردن توطئه آنها استفاده كنيم.
استاندار تهران بار ديگر به 16 آذر اشاره كرد و گفت: غروب 15 آذر آقاي موسوي از اصل غافلگيري استفاده كردند و اطلاعيه داد، جناب آقاي هاشمي هم با آن سخنانشان روي آتش بنزين ريختند تا همه به صحنه بيايند، اما به قول معروف عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد. من در جاي ديگر هم گفتم در 13 آبان دوستان خيلي مقيد نبودند اينطور كه بايد و شايد برگزار شود اما حضور اينها (فتنه گران) باعث شد 13 آبان موج جمعيت ـ كه همه شعار مرگ بر آمريكا ميدادند ـ همه را متحير كند.
وي در پايان با اشاره به اينكه " آنها در 16 آذر سعي در مصادره اين روز به نام خود داشتند" يادآور شد: به لطف خدا 16 آذر نيز در همين مسير كه بايد بيفتد ـ يعني همان استكبارستيزي، ولايتپذيري ـ افتاد. لطف خدا مشمول حال ماست و طومار اينها دارد درهم پيچيده ميشود و انشاءالله حق پيروز و باطل رفتني است، كافي است هوشيار باشيم و به مسووليت خود عمل كنيم و خداوند نيز با ماست.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات