رييس جهاد کشاورزي مهريز: خرده مالكي عامل تخصيص نيافتن تسهيلات كشاورزي به زعفرانكاران است پياز زعفران در استان كم است
رييس جهاد کشاورزي شهرستان مهريز گفت: خرده مالکي عاملي است که سبب شده تسهيلات بخش کشاورزي به زعفران کاران شهرستان مهريز تعلق نگيرد.
محمدحسن حکيمي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد در مهريز از وجود 20 هکتار سطح زير کشت زعفران در اين شهرستان خبر داد و افزود: شهرستان مهريز با دارا بودن 20 هکتار اراضي زير کشت زعفران و توليد پنج کيلو زعفران در هر هکتار بعد از بهاباد رتبه دوم توليد زعفران در استان را داراست.
وي افزود: روي آوردن کشاورزان مهريزي به کاشت زعفران از سال 82 آغاز شده و در ابتداي شروع سطح زيرکشت اين محصول نيم هکتار بوده است که هم اکنون 20 هکتار سطح زير کشت داريم و در چند سال گذشته با برداشت 12 کيلو زعفران در هکتار رکوردي را از خود در برداشت اين محصول در کل کشور به جا گذاشتيم و در واقع 2/5 برابر توليد کشور در هکتار توليد زعفران داشتهايم.
حکيمي مشکل بزرگ در زمينه کاشت و برداشت اين محصول را خرده مالکي عنوان کرد و افزود: خرده مالکي در همه محصولات کشاورزي يک مشکل بزرگ محسوب ميشود و از انجا که زعفران شرايط خاص خود را دارد، خرده مالکي مهمترين مشکل جهاد کشاورزي در اين بخش است و متاسفانه به همين علت تسهيلات کشاورزي به اين بخش تعلق نميگيرد.
وي زمان آغاز برداشت زعفران را نيمه دوم آبان ماه عنوان کرد و گفت: يکي ديگر از مشکلات کشاورزان در زمينه کاشت زعفران، کمبود پياز زعفران در استان است و همواره از استانهاي خراسان جنوبي و استانهاي هم جوار ديگر پياز زعفران تهيه ميشود.
حکيمي خاطرنشان کرد: تمام سطح زير کشت و توليد زعفران در مهريز به بخش خصوصي واگذار شده است و کشاورزان نيز نبود شرکت تعاوني يا مکاني خاص براي خريد اين محصول را مشکل خود ميدانند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات