پس از گذشت 9 ماه از شروع طرح، حدود 30درصد از پروژهي مقبرهي قيصر امينپور اجرا شده است
پس از گذشت 9 ماه از كلنگ خوردن طرح مقبرهي قيصر امينپور در نخستين سالگرد درگذشت اين شاعر و پژوهشگر، حدود 25 تا 30درصد از طرح مقبرهي او اجرا شده است.
مهدي شفيعي - معاون مديركل ادارهي فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان - در اينباره به خبرنگار بخش ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: كارگاه مقبرهي قيصر امينپور در تهران فعال است و بخش زيادي از كار اسكلت مقبره انجام شده است.
او در ادامه گفت: پيشرفت خوبي در اين كار وجود دارد و اسكلت نماد مقبره به زودي نصب خواهد شد.
شفيعي همچنين دربارهي اينكه آيا مقبره تا آبانماه همزمان با سالگرد درگذشت قيصر به بهرهبرداري ميرسد يا نه، توضيح داد: ما سعي داريم تا آبانماه، پروژه را به بهرهبرداري برسانيم؛ اما از سوي ديگر، بيشتر تأكيد اين پروژه بر كيفيت كار است و نميخواهيم عجله باعث آسيب زدن به پروژه شود.
حسين خسروجردي طراحي مقبرهي قيصر امينپور را برعهده دارد و طرح مقبرهي اين شاعر را در دو فاز فرهنگسرايي به نام قيصر و همچنين يادمان و محوطهسازي مزار اجرا خواهد كرد.
قيصر امينپور متولد دوم ارديبهشتماه سال 1338 در گتوند خوزستان بود، كه روز سهشنبه، هشتم آبانماه سال 1386 درگذشت.
«تنفس صبح» و «در كوچهي آفتاب» (1363)، «آينههاي ناگهان» (1372)، «گلها همه آفتابگردانند» (1380) و «دستور زبان عشق» (1386) از مجموعههاي شعر اين شاعر براي بزرگسالان هستند. «گزينهي اشعار» او هم در سال 1378 منتشر شد.
همچنين «توفان در پرانتز» (نثر ادبي) و «منظومهي ظهر روز دهم» (براي نوجوانان) (1365)، «مثل چشمه، مثل رود» (براي نوجوانان) (1368)، «بيبال پريدن» (نثر ادبي براي نوجوانان)، «گفتوگوهاي بيگفتوگو» (1370)، «بهقول پرستو» (براي نوجوانان) (1375)، «سنت و نوآوري در شعر معاصر» (1383) و «شعر و كودكي» (1386)، از ديگر آثار او هستند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات