مديرعامل سازمان زيبا سازي شهرداري تهران اعلام كرد: با صرف اعتباري بالغ بر 300 تا 400 ميليون تومان عمليات شستو شوي «برج آزادي» آغاز و اين عمليات ظرف دو تا سه ماه آينده به پايان ميرسد.
به گزارش خبرنگار «شهري» ايسنا، حجتالله ملاصالحي در حاشيه مراسم شستوشوي برج آزادي در جمع خبرنگاران با يادآوري اين كه برج آزادي از 20 سال پيش تاكنون شسته نشده بود، افزود: با كارشناسي انجام شده، مقرر شد شستوشوي برج به صورت علمي و با استفاده از تكنولوژي روز دنيا انجام شود. اين در حاليست كه در اين عمليات، علاوه بر شستوشو، بندكشيهاي بين سنگها نيز مرمت و لايهاي به منظور محافظت از سنگنماي برج در برابر آلودگيهاي شهري، بر روي آن كشيده ميشود.
وي با بيان اين كه در حال حاضر شستوشوي برج با استفاده از باد ملايم و موادي هماهنگ با سنگها صورت ميگيرد، يادآور شد: عمليات شستوشو با استفاده از نيروهاي انساني آموزش ديده در خارج از كشور انجام و ظرف دو سه ماه آينده به پايان ميرسد.
صرف 300 تا 400 ميليون تومان براي شستو شو و مرمت نماي برج آزادي
مديرعامل سازمان زيبا سازي شهرداري تهران مجموع هزينههاي مرمت، بندكشي و لايهگذاري برج را حدود 300 تا 400 ميليون تومان برآورد كرد و گفت: با شستوشويي كه در حال حاضر صورت ميگيرد، نيازي به شستوشوي برج طي 20 تا 30 سال ديگر نخواهد بود.
ملاصالحي در پاسخ به اين چه ضرورتي براي صرف 400 ميليون تومان اعتبار به منظور شستوشوي برج وجود داشت و چرا اين اعتبار در بخشهاي ديگر شهر صرف نشد؟ پاسخ داد: هميشه خبرنگاران چنين سوالاتي ميپرسند در «بازسازي ميدان آزادي» نيز با اعتراض خبرنگاران مواجه بوديم كه چرا اين اعتبار در جايي ديگر صرف نميشود.
روزانه دو هزار مترمكعب آب شرب صرف آبياري چمن ميدان آزادي ميشد
وي ادامه داد: اين در حالي بود كه در زير برج فاجعهاي در حال رخ دادن بود، به طوري كه وقتي بازسازي اطراف ميدان را آغاز كرديم، متوجه شديم روزانه دو هزار مترمكعب آب شرب مردم صرف آبياري فضاي سبز ميدان آزادي ميشد و يا آن كه مكاني ميتوانستيم از آن به عنوان محلي براي گذاراندن اوقات فراغت مردم باشيم، مامني براي معتادان شده بود.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري تهران در مورد بازديد مردم از برج تاكيد كرد: تنها محوطه فضاي سبز و نورپردازي اطراف ميدان، برعهده شهرداري و قسمت داخلي آن در اختيار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است تا زمينه را براي بازديد عموم فراهم كند.
هزينه نگهداري ماهانه هر پل مكانيزه يك تا 2 ميليون تومان است
تمام پلهاي عابر پياده شهر تهران مكانيزه نخواهند شد
به گزارش ايسنا، ملاصالحي در ادامه در مورد ايجاد «پلهاي عابر مكانيزه» نيز ضمن يادآوري اين كه در ابتداي ورود قاليباف به مجموعه شهرداري حدود سه تا چهار پل مكانيزه در سطح شهر وجود داشت، گفت: در حال حاضر تعداد اين پلها به 34 مورد افزايش يافته است كه در برخي محلها همچون نزديكي بيمارستانها، پلها داراي آسانسور هستند.
مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري تهران همچنين درباره هزينه ايجاد پلهاي مكانيزه اضافه كرد: بسته به دهانه، ايجاد هر پل بين 400 تا 500 ميليون تومان هزينه دربر دارد، اين در حاليست كه هزينه نگهداري هر پل براي شهرداري ماهانه يكي تا دو ميليون تومان است.
ملاصالحي در اين باره كه آيا شهرداري برنامهاي براي ايجاد پلهاي مكانيزه در هر يك از نواحي شهر دارد، توضيح داد: ايجاد پلهاي مكانيزه بستگي به ميزان عبور و مرور مردم از منطقه و حجم ترافيك دارد، لذا چنين نخواهد بود كه تمام پلهاي عابرپياده شهر تهران مكانيزه شود.
وي در ادامه صحبتهاي خود با اشاره به عبور شش هزار نفر در ساعت از ميدان تجريش، بيان كرد: در چنين مكانهايي كه جمعيت كثيري از آن عبور ميكنند، ايجاد پل مكانيزه الزامي بوده است.
بازاريان تجريش اين بار خواستار ساماندهي كف بازار شدهاند
مديرعامل سازمان زيباسازي شهرداري تهران همچنين در مورد جمعآوري علائم تبليغاتي از سطح شهر تهران، يادآور شد: با قرارداد منعقد شده با جهاددانشگاهي دانشگاه تهران مقرر شد تا طبق استانداردهاي بينالمللي، تابلوهاي تبليغاتي در كل سطح شهر تهران جانمايي شوند كه برخي از اين جانماييها همچون محور حكيم، صياد شيرازي، امام علي (ع) و محور آزادگان انجام و تابلوهاي جديد با استانداردهاي لازم نصب شده است.
ملاصالحي در ادامه در مورد ساماندهي «بازار تجريش» نيز توضيح داد: اقدامات لازم در مورد ساماندهي جداره و سقف بازار به پايان رسيده است، اما با توجه به استقبال بازاريان تجريش و طومار بلندي كه براي شهردار و شوراي شهر نوشتهاند خواستار ساماندهي كف بازار شدهاند كه در حال تصميمگيري در اين باره هستيم تا در صورت تامين اعتبار، كف بازار نيز ساماندهي شود.
انتهاي پيام
نظرات