*توديع و معارفه رييس سازمان زندانها* رييس سابق سازمان زندانها: زندانبانان مجاهدان گمنام هستند
رييس سابق سازمان زندانها و قاضي ديوان عالي كشور گفت: زندانبانان مجاهدان گمنام هستند.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، علياكبر يساقي در مراسم توديع خود اظهار كرد: زندانبانان مجاهدان گمنام هستند و حتي فرزندانشان در مدرسه نميتوانند بگويند پدرشان چه كاره است. مديران اين سازمان با سرسختي براي بهبود و پيشرفت سازمان تلاش ميكنند.
اين قاضي ديوان عالي كشور گفت: سازمان زندانها و اقدامات تاميني و تربيتي مالامال از اخلاص و تلاش بود و تمام مشكلات شناسايي و براي رفع آن برنامهريزي شده و با سرسختي اجراي آنها را پيگيري كرديم.
به گزارش ايسنا در اين مراسم همچنين محمدعلي زنجيرهاي، معاون توسعه و مديريت مالي و اداري سازمان زندانها، اظهار كرد: آقاي يساقي با درك عميق از موقعيت سازمان و محيط پيرامون و هوش سرشار در طول تصدي خود سازمان را طوري مديريت و رهبري كرد كه نه تنها موجب خرسندي دوستان و مسوولان داخلي شد بلكه برخي از نهادهاي بينالمللي عليرغم عنادي كه با جمهوري اسلامي دارند مجبور به اقرار و اعتراف بر حقانيت نظام در برخورد با بزهكاران و بيراهه رفتگان شد و نه تنها هياتهاي كشورهاي همسايه و همجوار بلكه هياتهاي كشورهاي پيشرفته و غربي از زندانها بازديد ميكردند و لب به تحسين و در برخي موارد به تعجب ميگشودند و اقدامات زندانها را در نوع خود كمنظير يا بينظير توصيف ميكردند.
وي در ادامه به اقدامات مديريتي رييس سابق سازمان زندانها پرداخت و گفت: ايشان با تعيين 10 اولويت كه حاصل تحقيق و تفحص در تمام لايههاي سازمان و گردآوري كليهي اطلاعات مورد نياز بود هدفهاي عملياتي را مشخص كردند و با استفاده از ابزارهايي چون علم روز، فنآوريهاي نوين، توسعهي علوم اجتماعي و رفتاري، فراهم كردن زيرساختهاي لازم و نوآوري، خلاقيت و ابتكار را رمز اصلي اين فعاليتها قرار داده است.
به گفتهي وي، تحول در فنآوري اطلاعاتي، امور فني و عمراني، تشكيلات و تقويت سرمايهي انساني در بخش سلامت، اصلاح و تربيت، در بخش قوانين و مقررات در دورهي مديريتي ايشان به وجود آمد.
وي تجهيز زندانها به بيش از 9 هزار دوربين براي كنترل بهتر و راهاندازي مركز كنترل جهت نظارت اين دوربينها، بهروزرساني و اجراي طرح جامع اطلاعات زندانيان كشور، اجراي سيستم ملاقات مكانيزه زندانهاي مركزي، به جهت رفاه حال و تكريم ارباب رجوع و ملاقات كنندگان و اجراي طرح آزمايشي محكمه الكترونيكي با همكاري دادگستريهاي استانهاي گيلان و خوزستان به منظور كاهش اعزام، طرح ايجاد دو زندان نمونهي الكترونيكي در استانهاي كرمانشاه و تهران را از جمله اقدامات فنآوريهاي اطلاعاتي برشمرد.
زنجيرهاي گفت: موفقيت در اجراي طرح درمان با متادون موجب تاييد از مراجع بينالمللي شد و در حال حاضر براي اجراي برنامههاي درمان نگهداري مبلغ 4/2 ميليون دلار از صندوق جهاني جذب و هزينه شده و مقرر است در برنامهي آتي مبلغ 5/9 ميليون دلار به اين مهم اختصاص يابد.
معاون توسعه و مديريت مالي و اداري سازمان زندانها در ادامه، تهيه و به تصويب رساندن آييننامه اجرايي بازداشتگاههاي موقت، امنيتي و نحوهي تفكيك و طبقهبندي زندانيان را از ديگر اقدامات صورت گرفته خواند و گفت: افزايش اعتبارات اشتغال زندانيان آزاد شده به بيش از 3/5 برابر، تعامل مستقيم با NGO هاي مرتبط با سازمان و سپردن بخش مهمي از امور به آنها، تلاش براي نامگذاري روزي براي توجه به امور زندانباني به زندانيان و خانوادهي آنها و تصويب روز ملي حمايت از خانواده زندانيان در 5 خردادماه سال جاري توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي، افزايش 25 درصدي حرفهآموزي داخل زندان و 14 درصدي اشتغال داخل زندان و افزايش 95 درصدي تعداد قبوليها، پيگيري و اصلاح آييننامه اجرايي قانون تامين زنان و كودكان بيسرپرست و شمول امتيازات اين آييننامه بر همسران و دختران زندانيان و ... از جمله اقدامات صورت گرفته در دورهي مديريت آقاي يساقي بوده است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات