رييس جامعهي هتلداران استان مرکزي: اين استان با تشكيل اتحاديهي كشوري هتلداري زير پوشش صنفهاي ديگر ميرود
رييس جامعهي هتلداران استان مرکزي گفت: با استفاده از امکانات گردشگري، بخش هتلداري ميتواند بهترين ارزآوري را پس از صنعت نفت براي کشور داشته باشد.
محمدهادي محمدي در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در استان مرکزي، دربارهي تشکيل اتحاديهي کشوري هتلداري، بيان کرد: تشکيل اتحاديهي کشوري هتلداري با توجه به اعلام دبيرخانهي هيأت عالي نظارت بر سازمانهاي صنفي کشور مبني بر تأسيس اتحاديهي کشوري هتلداري، واکنش و مخالفت هتلداران را موجب شد و از 30 جامعهي استاني هتلداري، 24 استان مخالفت خود را اعلام کردند.
وي ادامه داد: اين مسأله در استانهاي کوچک با داشتن کمتر از 50 واحد گردشگري، با مشکلاتي روبهرو خواهد بود. اين استانها مجبورند، با تشکيل اتحاديهي كشوري، زير پوشش صنفهاي ديگر قرار گيرند و اين چيزي است که ما با آن مخالفيم.
او اظهار داشت: طبعا استانهايي که هتل کمتري دارند، در تصميمگيريها صاحب رأي نيستند و اتحاديه در انحصار تعداد معدودي قرار خواهد گرفت. در صورتي که اين برخلاف قوانين و روش نظام جمهوري اسلامي است، زيرا در کشور ما، اتحاديهها و تشکلها بايد در شرايط مناسب باشند.
محمدي گفت: در صورت تشکيل اتحاديهي كشوري هتلداران، استان مرکزي بهدليل داشتن کمتر از 50 واحد هتل مجبور خواهد بود، زير پوشش صنفهاي ديگر برود و اين شايستهي استان ما نيست.
وي دربارهي تفاوت اتحاديهي هتلداران با جامعهي هتلداري کشور، بيان كرد: استانهاي بزرگي مانند تهران، مشهد و اصفهان اتحاديه دارند و زير پوشش نظام صنفي قرار ميگيرند؛ اما جامعهي هتلداري با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در ارتباط است و نرخهاي استاني را جامعهي هتلداران اعلام ميکند.
او ادامه داد: استان مرکزي از جمله صنفهايي است که پروانهي کاري هتلهاي آن زير نظر سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري است و هتلهاي استان مرکزي زير نظر اين سازمان اداره ميشود.
محمدي دربارهي تمايل سرمايهگذار در برعهده گرفتن مديريت هتلها به خبرنگار ايسنا گفت: وقتي فردي در سطح کلان سرمايهگذاري ميکند، براي حفظ سرمايه، پر کردن هزينهها و سودآوري، ناگزير است كه بهترين روش مديريت را اعمال کند و با نيازهاي روز جامعه به مشتريان خدمات دهد و از نيروي متخصص و کاردان در مديريت استفاده کند.
وي اظهار كرد: اين امر سودآوري بيشتري براي سرمايهگذار درپي خواهد داشت. در بعضي کشورها، هتلداري پس از نفت، سودآورترين صنعت است. با امکانات فراوان و جايگاه ارزشمند در داشتن جاذبههاي گردشگري، آثار تاريخي و اقليم گوناگون، هتلداري ميتواند بهترين سودآوري را داشته باشد.
محمدي دربارهي برگزاري کلاسهاي آموزش هتلداري توسط سازمان فني و حرفهيي، گفت: آموزشهاي فني و حرفهيي در اين زمينه کمک زيادي خواهند کرد، زيرا هر هتل بهلحاظ برخورد پرسنل با مشتري درجهبندي ميشود.
وي بيان کرد: اگر دکوراسيون و تزيينات داخلي هتل مورد پسند مردم باشد، اما برخورد مطلوبي از سوي پرسنل ديده نشود، مشتري هتل را ترک خواهد کرد. اين مسأله، در درجهبندي هتلها بهلحاظ ستاره تأثير خواهد گذاشت.
رييس جامعهي هتلداران استان مرکزي با اشاره به برگزاري نمايشگاه بينالمللي گردشگري و هتلداري خارجي و داخلي، اضافه کرد: برگزاري چنين نمايشگاههايي سبب توسعهي صنعت گردشگري ميشود و با اضافه کردن گردش کاري در اين زمينه و ارائهي کالاهاي جديد در عرصهي هتلداري، مبادلهي افکار ميشود و ما ميتوانيم با شرکت در چنين نمايشگاههايي، موقعيت استان خود را بهتر معرفي کنيم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات