محمود اكراميفر: شوراي سياستگذاري جشنوارهي شعر فجر دائمي شود
عضو شوراي سياستگذاري سومين دوره جشنواره بينالمللي شعر فجر خواستار دائمي شدن شوراي سياستگذاري اين جشنواره و عنوان كرد: تغيير اعضاي شورا در هر دوره موجب ميشود جشنوارهها در راستاي يكديگر فعاليت نكنند.
به گزارش بخش ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود اكراميفر همچنين گفت: جشنواره شعر فجر يكي از جشنوارههاي ديرمتولدشدهاي است كه پس از گذشت 27 سال از انقلاب به وجود آمد و اين كودكي كه دير متولد شده، هماكنون در مرحله حركتهاي اوليه است و ما نبايد انتظاراتي را كه از ديگر جشنوارههاي فجر نظير فيلم و موسيقي كه با سابقه طولاني برگزار ميشود، براي اين جشنواره داشته باشيم.
او ادامه داد: جشنواره شعر فجر در اولين دوره خود، هدفهايي را دنبال كرد، كه به اعتقاد من، جشنواره موفقي بود. جشنوراه دوم نيز كمبودهاي جشنواره اول را برطرف كرد و تعداد برندگان، ميزان جوايز، جشنوارههاي استاني و بخش جوان به جشنواره اضافه شد.
دبير علمي دومين دوره جشنواره شعر فجر افزود: در جشنواره دوم تلاش شد به صورت مدون، هدفگذاري و راههاي رسيدن به هدف طراحي شود، كه با توجه به هدفي كه طراحي شده بود، جشنواره نسبتاً موفقي باشد. البته نقصهايي هم داشت، كه اميدوارم در جشنواره سوم برطرف شود.
اكراميفر همچنين پيشنهاد كرد: بهتر است بخش تقديري را از جشنواره حذف و آن را به صورت تمامرقابتي برگزار كنيم. سياستهاي هر دوره نيز در ابتداي سال اعلام شود تا شاعران فرصت براي توليد، تصميمگيري و چاپ آثار خود داشته باشند.
او در پايان گفت: اگر شوراي شعر دائمي در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تشكيل شود، ميتوان در طول سال، سياستگذاريهاي جشنواره را مشخص كرد و با برنامهريزي، وضعيت مناسبتري به فضاي شعري جامعه بخشيد.
سومين جشنواره بينالمللي شعر فجر از 10 بهمن تا 10 اسفند در سراسر كشور برگزار ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات