در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران چه ميگذرد؟
سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران مدتهاست بهدليل تغييرات مديريتي، دوران پرچالشي را بهلحاظ نيروي كاري و روزگاري ساكت و آرام را بهلحاظ فعاليتها و انجام پروژهها سپري ميكند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در چند سال گذشته، افراد متعددي سمتهاي مديريتي را در اين سازمان برعهده گرفتهاند و تغييرات سريع مديريتي سبب شده است تا مدير جديد در جريان فعاليتها و برنامههاي مدير پيشين قرار نگيرد و تعداد زيادي از پروژههاي در دست اين سازمان كه در اولويت بودند، نيمهكاره رها شوند.
براي مثال، تعريف محورهاي ويژهي گردشگري از حسينيهي جماران تا كاخ نياوران و سعدآباد، حرم تا حرم، ساماندهي ميدان مشق تهران و ... پروژههايي هستند كه وقتي خبرنگار ايسنا از معاون پيشين گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تهران ـ سيفالله جوان ـ دربارهي آنها پرسيد، او گفت كه از اين طرحها بياطلاع است.
در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران، معاونان گردشگري و ميراث فرهنگي
كه بهتازگي در اين سازمان مشغول به كار شده بودند، استعفا دادند و پستهاي كليدي اين سازمان در اختيار افراد جديد قرار گرفتند.
البته اين نكته را نبايد دور از ذهن داشت كه تهران، پايتخت ايران است و ديدگاه بيشتر گردشگران خارجي دربارهي ايران، در شهر تهران شكل ميگيرد. تهران نماد فرهنگ ايراني است، پايتختي كه هماكنون با مشكلاتي حلنشدني مانند ترافيك سنگين شبانهروزي در خيابانها دست و پنجه نرم ميكند.
فعاليت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران براساس آنچه در بيشتر اخبار منتشر ميشود، مدتهاست به لغو فعاليت شركتهاي خدمات مسافرتي متخلف محدود شده است و طرحهاي متنوعي كه برنامهي اجراي آنها در اين شهر اعلام شده بود، مسكوت ماندهاند.
اين موضوع را حدود يكماه پيش در همايش معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري نيز شاهد بوديم. اين سازمان بهتازگي داراي معاونت سرمايهگذاري شده است و بدون داشتن معاون گردشگري، در اين همايش شركت كرده بود.
در دو سال اخير، سيدمهدي ناظمرضوي، سعيد بکتاش و محمد بهرامزاده بهعنوان رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران فعاليت كردهاند.
سعيد بكتاش در دوران مديريتاش در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، بيان كرد: متأسفانه در حوزهي گردشگري شهر تهران اصلا كاري صورت نگرفته است.
او به تعريف «محور ويژهي گردشگري از حسينيهي جماران تا كاخ نياوران و سعدآباد» اشاره كرد و گفت: اين محور قابليت نمايش ارزشهاي فرهنگي و تاريخي دورههاي مختلفي از تاريخ و نحوهي زندگي مديران ارشد كشور را از دوران پيش از انقلاب تا بعد از آن دارد.
وي همچنين با اشاره به محور گردشگري «حرم تا حرم»، ادامه داد: اين محور از حرم شاهعبدالعظيم حسني تا امامزاده صالح و امامزاده داوود را شامل ميشود.
بكتاش بر ضرورت «ساماندهي ميدان مشق تهران» تأكيد و اظهار كرد: بايد چرخهي فرهنگي شهر تهران كه جايگاه ويژهي ادبي در تاريخ پس از انقلاب كشور دارد، بيشتر نمايش داده شود.
اما اين موضوع فقط به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تهران محدود نميشود، بلكه ادارههاي اين سازمان كه در شهرستانهاي مختلف فعالاند، هر چندماه يكبار شاهد تغيير در مديريتها هستند. براي مثال، چندي پيش، مدير مهمترين ادارهي استان تهران در شهرري كه جزو معدود شهرهاي نمونهي گردشگري كشور نيز است، استعفا كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات