نمايندهي اتاق صنايع و بازرگاني هندوستان: ايران بايد در ارايهي خدمات حوزهي گردشگري از استانداردهاي بينالمللي بهره گيرد
نمايندهي اتاق صنايع و بازرگاني هندوستان اظهار كرد: ايران پتانسيلهاي بسياري در زمينهي گردشگري دارد. در ايران ورزش اسكي ميتوان انجام داد و در كنار آن، گرمترين كوير دنيا را ديد. به علاوه، آبوهواي بسيار متنوعي دارد؛ اما براي توسعهي آن، ايرانيان بايد صنعت گردشگري را با دقت بيشتر و بهصورت سيستماتيك ساماندهي كنند.
سنجاي بهيدي در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: خدماتي كه در گردشگري ايران ارايه ميشوند، شايد استانداردهاي ايران را داشته باشند، اما ايران بايد در ارايهي اين خدمات از استانداردهاي بينالمللي نيز بهره گيرد.
او گفت: با آغاز همايش معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري، ايران تلاش ميكند تا سيستمهاي خود را توسعه بخشد و اين راه مثبتي است كه ايرانيان در انجام آن گام برداشتهاند.
وي ادامه داد: جذب سرمايهگذاران در ايران فرآيندي بسيار جديد و نوپاست. به همين دليل، ما اطلاعات مورد نياز خود را مانند اين پرسش كه سرمايهگذاران با فعاليت در ايران از چه خدماتي بهرهمند ميشوند، دريافت نكردهايم و در اين ميان، يك شكاف ارتباطي وجود دارد.
بهيدي اظهار داشت: در اين همايش، بسياري از نكات بهنظر من رعايت نشده و اين بهدليل آن است كه ايرانيان در برگزاري چنين همايشهايي تازهكارند و اين همايش فقط يك آغاز خوب است.
وي دربارهي وضعيت گردشگري ميان دو كشور ايران و هندوستان، گفت: سالانه 26 هزار گردشگر هندي به ايران سفر ميكنند و 19 هزار ايراني نيز به هندوستان ميآيند؛ اما اگر به جمعيت ايران و هندوستان نگاهي كنيم، بيش از 70 ميليون نفر در ايران و بيش از يك ميليارد نفر در هندوستان زندگي ميكنند كه در برابر اين تعداد جمعيت، تعداد گردشگران بسيار اندك و ناچيز است.
نمايندهي اتاق صنايع و بازگاني هندوستان تأكيد كرد: دو كشور ايران و هند بايد تلاش خود را براي توسعهي گردشگري افزايش دهند تا موفقيت بيشتري در اين زمينه بتوانند بهدست آورند.
وي افزود: با توسعهي صنعت گردشگري، مردم دو كشور تعامل بيشتري با يكديگر خواهند داشت و به يكديگر نزديكتر خواهند شد. اين كار، تعداد گردشگران و فعاليتهاي گردشگري را چند برابر خواهد كرد.
او بيان كرد: تعداد قابل توجهي مسلمان شيعه و سني در هندوستان هستند. بنابراين زيارتگاههاي ايران يكي از جاذبههاي گردشگري مهم و مورد توجه مردم هندوستان بهشمار ميآيند.
بهيدي اعتقاد دارد: با توسعهي گردشگري در سواحل، ايران تعداد زيادي گردشگر را در مناطق ساحلي خليج فارس و درياي كاسپين ميتواند جذب كند.
وي اضافه كرد: سرمايهگذاري هندوستان در صنعت گردشگري ايران به گزارشي كه من از حضور در اين كشور ارايه ميكنم، بستگي دارد. پس از بازگشت به هندوستان با سرمايهگذاران ملاقات خواهم كرد و با آنها دربارهي موارد سرمايهگذاري كه ايران ارايه كرده است، صحبت خواهم كرد. من به بررسي بستهها ميپردازم، آنها را مطالعه ميكنم و سپس آنها را به سرمايهگذاران پيشنهاد ميدهم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات