• چهارشنبه / ۸ آبان ۱۳۸۷ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 8708-02700.78636
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

رييس دانشگاه آزاد مشهد: تقلب علمي شايسته محققان ايراني نيست معرفي متقلبان در مجامع علمي، ارزش كار پژوهشگران را حفظ مي‌كند

رييس دانشگاه آزاد مشهد: 
تقلب علمي شايسته محققان ايراني نيست
معرفي متقلبان در مجامع علمي، ارزش كار پژوهشگران را حفظ مي‌كند

رييس دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اشاره به موارد اخير تقلب‌هاي علمي گفت: اين کار شايسته محققان ايراني نيست که از مقالات و پايان نامه هاي بقيه دانشجويان، فارغ التحصيلان و ترجمه ديگران به عنوان خودشان استفاده كنند و بايد در مجامع علمي نام اين قبيل افراد بازگو شده و جلو کار آنها گرفته شود تا ارزش کار پژوهشگران از بين نرود.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خراسان، دکتر عبدالمجيد حلمي که در همايش زن و پژوهش در مجتمع فرهنگي اين دانشگاه سخن مي گفت، افزود: انسان هميشه بر سر دو راهي قرار مي گيرد و بايد يک راه را براي عبور برگزيند، بنابراين بايد راهي را انتخاب کند که توأم با آگاهي و تفکر باشد.

وي با اشاره به اين که يکي از اين راه ها کم گذر و ديگري پرگذر است، افزود: راه پرگذر راهي است که استعدادها در آن شکوفا نشده و تلاش‌ها، تلاش‌هاي ارزنده اي نيست و در آن راه انسان استقلال فکري ندارد كه 90 درصد از مردم راه پرگذر و صاف را انتخاب مي‌كنند چرا که نياز به فکر کردن، توجه و دقت ندارد و با چشمان بسته نيز مي توان از آن عبور کرد.

دبير منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اين که عبور از راه کم گذر کار ساده و آساني نيست و پيامبران و ائمه اطهار (ع) آن را انتخاب کرده اند، گفت: گرچه در اين راه مشکلات جدي وجود دارد ولي به نتيجه اي که انسان مي خواهد به آن دست يابد، نزديک شده و در اين راه حسرت و پشيماني وجود ندارد.

وي در ادامه بحث پژوهش، مقاله نوشتن، کتاب نوشتن و تحقيقات را بسيار مفيد و ارزنده دانست و گفت: اين کارها مي تواند عبور از راه کم گذر باشد ولي متاسفانه بعضي افراد در اين امور از راه پرگذر عبور مي کنند.

در ادامه اين مراسم دکتر زهرا امامي، دبير اجرايي همايش زن و پژوهش نيز گفت: 50 مقاله به دبيرخانه اين همايش ارسال شده که از اين تعداد 20 مقاله انتخاب گرديد که 10 مقاله به صورت پوستر و 10 مقاله ديگر به صورت شفاهي ارائه شد.

وي تصريح كرد: به دنبال نخستين همايش زن ايراني و پژوهش که بهمن 84 برگزار شد در حال حاضر اين چهارمين همايش است که به همت شوراي پژوهش زنان برگزار مي شود.

وي هدف از اين همايش را به ميدان کشيدن توان پژوهشي زن ايراني در پهنه رسالت دانشگاهي عنوان کرد و افزود: تلاش شده است در اين همايش زن ايراني که 50 درصد از جامعه را تشکيل مي دهد از طريق فعاليت هاي پژوهشي جايگاه خودش را در جامعه بيش از پيش پيدا کند.

گفتني است سخنرانان ويژه همايش، دکتر عريان استاد دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامي تهران با مقاله تغييرات محورهاي نوروآندوکريني در بي اشتهايي عصبي در زنان و دکتر پناهي استاديار گروه جراحي عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با مقاله زن و فمينيسم دراين همايش حضور يافتند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha