مديرعامل انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس: متاسفانه بدنهي سينماي امروز ما خالي از نگاه فاخر است انجمن آمادگي حمايت از پروژههاي فتح خرمشهر را دارد
مدير عامل انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس از آمادگي اين انجمن، براي ساخت موضوعاتي مربوط به افتخارات ملي بهخصوص دفاعمقدس و بهويژه خرمشهر و عمليات بيتالمقدس (فتح خرمشهر) از سوم خرداد ماه سال جاري در اين انجمن خبر داد.
محمدرضا شرفالدين در آستانهي سوم خرداد ماه، سالروز فتح خرمشهر در گفتوگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دربارهي عدم توجه و ساخت پروژههايي با موضوع اين حماسه ملي، آن را بههمت فيلمسازان، مديريت سينمايي، حاميان سينمايي دفاعمقدس مربوط دانست و در عين حال گفت: بايد توجه داشت بهمحض اينكه يك فيلمنامه نسبتا قابل قبول مانند «روز سوم» پيدا شود بهسرعت به مرحله توليد ميرسد.
او با تاكيد بر اينكه؛ پيشگامان سينماي دفاعمقدس همچنان دغدغه خرمشهر را دارند، ادامه داد: ازجمله فيلمساز ملي و توانمند كشورمان احمدرضا درويش است كه در اين زمينه پروژه فاخر و وزين «شكوه پيروزي» را در دست دارد و در اين راستا انجمن سينماي انقلاب و دفاع مقدس هميشه آمادگي خود را براي حمايت و پشتيباني از اين پروژه اعلام كرده است.
او خبر داد كه؛ فيلمنامهاي با موضوع خرمشهر بهنام «شاهين شكسته» دارم كه اكنون براي توليد در دست بررسي است.
شرفالدين در بخش ديگري از اين گفتوگو به مجموعهي ادبيات مربوط به دفاعمقدس كه توسط نشر مقاومت حوزهي هنري منتشر شده، اشاره كرد و گفت: اين مجموعه يكي از سرمايههاي گرانبهاي ادبي در پشتيباني از اين عرصه است كه ميتواند مورد استفاده قرار گيرد.
شرفالدين به جلسهاش با معاون سيما، سازمان صداوسيما در 27 ارديبهشت اشاره كرد و اظهار داشت: درآرشيو تلويزيون فيلمهاي مستند بسيار ارزشمندي دربارهي خرمشهر وجود دارد كه محاصره خرمشهر، سقوط ارتش صدام درخرمشهر، اسارت بعثيها در آنجا و فرار كشتهشدنشان و بهطور كلي آزادسازي خرمشهر و پس از آن را در برميگيرد.
او خبر داد كه در اين زمينه قول مساعد داده شد تا اين فيلمها مورد بهرهبرداري قرار بگيرد و بيترديد دربين آنها مجموعه فيلمهايي است كه ميشود از آنها چندفيلم مستند ماندگار و جهاني و با موضوع خرمشهر تهيه كرد.
مديرعامل انجمن سينماي انقلاب و دفاعمقدس در بخش ديگر از سخنانش خرمشهر را نشانه مقاومت و پايداري و نقطهي ثقل 8سال دفاعمقدس دانست و بهايسنا گفت: موضوعات ديگري هم داريم كه مورد غفلت واقع شدهاند، ازجمله پايداري كه درآبادان صورت گرفت و باعث شد تا اين نقطه درزيرپاهاي دشمن قرار نگيرد و دربارهي آن هم اثري در سينما توليد نشده است.
او يكي از وظايف مهم و اساسي هنر را تبيين و تدوين سند افتخارات ملي دانست و به ايسنا گفت: ما موضوعات بسيار بسيار افتخارآميزي داشتيم كه متاسفانه در آثار هنري آنها را نميبينيم و بهبيان آنها نپرداختهايم. سينماي ما يك سينماي فاخر و در خور پرداختن به اين موضوعات عظيم نبوده است و بنابراين دركنار سوء تدبيرها و سوء مديريتها بيهمتي خود هنرمندان هم مطرح ميشود.
شرفالدين گفت: بدنهي سينماي امروز ما متاسفانه خالي از نگاه فاخر است، اين در حالي است كه موضوعات عظيم و افتخارات ملي جز در نظر و نگاه فاخر قابل ارائه نيست و سينمايي كه امروز بخشي از توليداتش را روي پرده ميبينيم، بيشتر شايسته همينگونه ابتذال است تا موضوعات فاخر و پرداختن بهافتخارات ملي و تاريخي.
او در پايان گفت: بيشك از نظر معنا و محتوا ما سرمايهي بسيار عظيمي را در پيشرو داريم كه متاسفانه براي بهرهبرداري از آن تدبير و مديريت، برنامهريزي و بهخصوص بودجه مناسب دراختيار نداريم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات