• یکشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 8702-08212

گذري بر نمايشگاه كتاب تهران در روزهاي سپري‌شده دستگاه‌هاي همچنان كارت‌نخوان و مشتركي كه در دسترس نيست

گذري بر نمايشگاه كتاب تهران در روزهاي سپري‌شده 
دستگاه‌هاي همچنان كارت‌نخوان و مشتركي كه در دسترس نيست

نمايشگاه كتاب تهران در حالي به كار خود ادامه مي‌دهد كه مسائلي مانند كار نكردن و يا مجهز نبودن غرفه‌ها به دستگاه‌هاي كارت‌خوان و مشكل آنتن‌دهي تلفن‌هاي همراه همچنان ادامه دارند.

نبودن يا كار نكردن؛ مسأله اين است!

به گزارش خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي از مسائلي كه در نمايشگاه امسال تازگي دارد، نصب دستگاه‌هاي كارت‌خوان (POS) است تا دانشجويان، طلاب و افرادي كه پيش از اين، كارت الكترونيكي خريد كتاب دريافت كرده‌اند، بتوانند در نمايشگاه خريد كنند.

به گفته‌ي محسن پرويز - معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي - سال گذشته 500هزار كارت الكترونيك خريد كتاب واگذار شده است. حال جمعيت زيادي با در دست داشتن كارت‌هاي الكترونيك خريد كتاب به نمايشگاه مراجعه مي‌كنند؛ اما مي‌بينند با گذشت چند روز از افتتاح نمايشگاه، هنوز بسياري از غرفه‌ها يا فاقد دستگاه كارت‌خوان هستند و يا آن‌ها كه به اين دستگاه مجهز شده‌اند؛ بعضي‌ها دستگاه‌شان كار نمي‌كند.

محمود سالاري - مدير كميته‌ي ناشران داخلي نمايشگاه - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در اين‌باره توضيح داد: ما دو روز قبل از شروع نمايشگاه تعداد زيادي از دستگاه‌هاي كارت‌خوان را امتحان كرديم كه بسياري از آن‌ها جواب دادند. بعد كه دوستان بانك صادرات آمدند اين دستگاه‌ها را تحويل دهند، طبق گزارش اين بانك، گفته شد، تنها 9 نفر بوده‌اند كه اين دستگاه‌ها را تحويل گرفته‌اند، و با اين قيد كه چون پول به حساب مدير نشر مي‌رود؛ بنابراين بانك اين دستگاه‌ها را به متصديان غرفه تحويل نمي‌دهد. قرار شد به همه خبر دهيم كه بيايند و دستگاه‌هاي‌شان را تحويل بگيرند. روز اول، شروع به تحويل دادن دستگاه‌ها كردند؛ اما اين دستگاه‌ها نصب و راه‌اندازي دارد و زمان مي‌برد. تمام تلاش‌مان اين بوده كه زودتر آن‌ها را واگذار كنيم؛ اما نزديك دوهزار غرفه است و زمان مي‌برد.

او در ادامه افزود: الآن ناشراني كه دستگاه‌هاي‌شان را تحويل گرفته‌اند، جلوترند. ما هنوز داريم كار واگذاري را انجام مي‌دهيم؛ اما نمي‌توان كاري كرد.

سالاري همچنين يادآور شد: البته مشكل ديگر اين بود كه يكي از سرورهاي بانك صادرات از كار افتاد و جايگزيني آن قدري زمان برد. اميدواريم زودتر اين دستگاه‌ها راه بيافتند و مردم بتوانند زودتر از اين خدمات بهره ببرند. البته تا جايي كه ديده‌ام، بعضي از دستگاه‌ها كار مي‌كنند. خواهش كرده‌ايم كه تحويل دستگاه‌ها را از بخش ناشران دانشگاهي شروع كنند تا دانشجويان بتوانند استفاده كنند. به هر حال، اين يكي از نقص‌هايي بود كه باعث شرمندگي ما شد.

«تماس با مشترك مورد نظر امكان‌پذير نمي‌باشد»

اما يكي از مشكلات نمايشگاه، آنتن نداشتن تلفن‌هاي همراه است. اگر خيلي خوش‌شانس باشيد، مي‌توانيد بعد از بارها تماس و شنيدن «شماره‌ي مشترك مورد نظر در شبكه موجود نمي‌باشد» و يا «در حال حاضر، تماس با مشترك مورد نظر امكان‌پذير نمي‌باشد؛ لطفا بعدا شماره‌گيري كنيد»، ارتباط برقرار كنيد و يا چند ساعت بعد از ارسال، پيام كوتاهي به مقصد برسد. آنتن‌دهي همراه اول - برخلاف قول‌هايي كه پيش از اين داده شده بود مبني بر اين‌كه اپراتور اول امسال اين مشكل را در نمايشگاه برطرف خواهد كرد - هنوز با مشكل مواجه است.

سرويس‌هاي بهداشتي و صف‌هاي طولاني

صف‌هاي طولاني سرويس‌هاي بهداشتي نيز از ديگر معضلاتي است كه نمايشگاه با آن مواجه است. دو سرويس بهداشتي زنانه و دو سرويس بهداشتي مردانه در نمايشگاه وجود دارد و چند سرويس ديگر درشان بسته است و خيل عظيم جمعيت به ناچار در صف‌هاي طولاني وقت‌شان سپري مي‌شود.

گشت‌هاي ارشاد

اما امسال، گشت‌هاي ارشاد نيز در نمايشگاه مستقرند كه مواردي را در زمينه‌ي پوشش و حجاب تذكر مي‌دهند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha