• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8612-11258

نماينده مردم مهاباد در مجلس: حضور آزادانه و شناخت قبلي از كانديداها، نشانه‌ بارز مشاركت آگاهانه است

يك عضو كميسيون عمران مجلس مشارك مردم در انتخابات را يك وظيفه ملي عنوان كرد و گفت: اگر مردم احساس كنند به تمام خواسته‌هاي آن‌ها در چارچوب قانون براساس ضوابط پاسخ داده مي‌شود علاقه بيش‌تري براي حضور در انتخابات پيدا مي‌كنند.

جعفر آيين‌پرست در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه مردم در زمان انتخابات و براي دخالت در تعيين سرنوشت خود، به صورت خود جوش در پاي صندوق‌هاي راي حاضر مي‌شوند، افزود: آن چه در اين ميان و براي پاسداشت مشاركت مردم مهم است، پرداختن به مسائل و مشكلات و حل و فصل آن است.

وي خاطرنشان كرد: مجلسي كه متاثر از هيچ جرياني نبوده و در راس امور باشد و مستقلا به درخواست‌ها و پاسخ‌هاي مردم و پيشنهادهاي دولت و براساس مصوبات، ايفاد وظيفه كند، قطعا حضور گسترده و با شكوه مردم را در انتخابات به دنبال خواهد داشت.

نماينده مردم مهاباد در مجلس به مولفه‌ها و شاخص‌هاي نامزدهاي انتخاباتي اشاره كرد و يادآور شد: افرادي كه به عنوان نامزدهاي انتخاباتي پا به عرصه گذاشته‌اند، اگر احساس شود اين افراد مستقلانه و در چارچوب قوانين تعريف نشده عمل خواهند كرد و از شعارهايي غير قابل عمل پرهيز كنند، مردم اطمينان بيش‌تري پيدا خواهند كرد.

او هم‌چنين حضور مردم در روز اخذ راي را در عرصه داخلي و خارجي قابل اهميت عنوان كرد افزود: اميدواريم در سال‌هاي آيند در بررسي صلاحيت دقت زيادي صورت گيرد تا خداي ناكرده افرادي كه به دليل برخي حب و بغض‌هاي سياسي رد صلاحيت مي‌شوند، انگيزه حضور را از دست ندهند؛ به هر حال اين مردم هستند كه بايد صلاحيت افراد را تاييد يا رد كنند؛ بنابراين اگر در اين مرحله به صورت حزبي و جناحي با مسائل برخوردار شود، قطعا نتايج دلخواه حاصل نخواهد شد.

آيين‌پرست با بيان اين كه آن چه در انتخابات مجلس هشتم جلوه مي‌كند اين است كه مردم در سرنوشت خود دخالت كنند، اظهار كرد: نبايد حضور گشوده مردم را تنها سبب ياس و نااميدي دشمنان بدانيم؛ بلكه بايد در كنار آن عميق و عالمانه‌تر با انتخاب كانديداها و حضور مردم عمل كنيم و بايد به دنيا نشان دهيم كه ما خود مي‌توانيم مسائل و مشكلات داخلي كشور را حل و فصل كنيم.

اين عضو فراكسيون خط امام (ره) مجلس، حضور آزادانه مردم و شناخت قبلي كانديداها را از نشانه‌هاي بارز مشاركت آگاهانه توصيف كرد و گفت: اگر فعاليت احزاب در كشور را در آينده آزادانه ببينيم، مردم به تفكرات احزاب راي خواهند داد.

نماينده مردم مهاباد در مجلس با بيان اين كه به سبب نبود احزاب قوي، انتخاب براي مردم مشكل است، تصريح كرد: آزادي احزاب در سطوح مختلف با توجه به تفكرات موجود در جامعه امري ضروري است و بايد بسترهاي سياسي كشور را اصلاح كنيم كه اگر اين امر تحقق يابد، آن زمان مردم مي‌توانند مشاركت آگاهانه و عادلانه در سرنوشت خود داشته باشند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha