• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۳۸۶ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8612-11127
  • خبرنگار : 71291

يوسفيان درگفت‌وگوباايسنا: اگر مردم، مجلس مقتدري مي‌خواهند بايد با حضور خود آن را تقويت كنند

يوسفيان درگفت‌وگوباايسنا:
اگر مردم، مجلس مقتدري مي‌خواهند بايد با حضور خود آن را تقويت كنند

نماينده‌ي مردم آمل در خانه‌ي ملت، گفت: اول كساني كه به مجلس قدرت و اقتدار مي‌دهند، مردم بوده و ميزان اقتدار مجلس ارتباط مستقيم با آراي بيشتر و بالاتر دارد.

عزت‌الله يوسفيان عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: وقتي حضور مردم در انتخابات بالا و آگاهانه باشد كسي هم كه از سوي آنها انتخاب مي‌شود، قطعا بيشتر احساس مسووليت مي‌كند.

وي افزود: هر چه آراي نماينده‌اي بيشتر باشد، در كرسي مجلس حرفي براي گفتن دارد و مي‌تواند با پشتوانه بيشتري كار كند. در واقع تعداد آراء پشتوانه يك نماينده است.

عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، تصريح كرد: از سوي ديگر حضور مردم در پاي صندوق‌هاي راي نشانه اهميتي است كه آنها براي مجلس مي‌گذارند. امام راحل و مقام معظم رهبري و ساير مسوولان بارها عنوان كرده‌اند كه مجلس مركز قدرت و تصميم‌گيري‌هاست. اگر مردم هر بار بيايند بر اين مركز تصميم‌گيري صحه گذاشته و آن را تائيد كنند، يقينا اين مركز مي‌تواند با قدرت بيشتري تصميم بگيرد و با قدرت بيشتري به ميدان بيايد.

وي با بيان اين‌كه اگر مردم انتظار دارند مجلس واقعا مركز قدرت در كشور باشد و كشور با نظام پارلماني و بر اساس عقيده مردم اداره شود، بايد آن را تقويت كنند، افزود: مردم نمي‌توانند از يك طرف از مجلس انتظار تشكيلاتي داشته باشند كه واقعا به داد مردم بايد برسد و از سوي ديگر با راي كم آن را تضعيف كنند. وقتي انتظاري است بايد جايگاه انتظار را تقويت كرد.

به گفته‌ي يوسفيان، حضور مردم يعني تقويت و اعتبار قائل شدن براي مجلس و حتي اعتبار قائل شدن براي تك تك نمايندگاني كه از مردم راي مي‌گيرند.

اين نماينده‌ي مجلس هم‌چنين تصريح كرد: از آن طرف هم ما در بعد جهاني نظام جمهوري اسلامي اين گونه جا انداخته‌ايم هر انتخاباتي در كشور يك رفراندوم و يك امتياز در برابر كشورهاي متخاصم با نظام ماست.

وي با اهميت دانستن انتخابات مجلس و رياست جمهوري به دليل نقش مردم در اين دو انتخابات، گفت: حضور مردم در همه صحنه‌ها معدل و كارنامه جمهوري اسلامي است. مردم با حضور در راهپيمايي‌ها و انتخابات در واقع به مسوولان نمره مي‌دهند. بنابراين اگر مردم، مجلس مقتدري مي‌خواهند بايد با حضور خود آن را تقويت كنند.

يوسفيان در ادامه گفت: نفس حضور تقويت مجلس است. بنابراين اين حضور از بعد داخلي باعث مي‌شود كابينه دولت كه از سوي مجلس انتخاب مي‌شوند، نيرو و قوت بگيرند. اگر مجلس خود ضعيف باشد قطعا وزراء ضعيف بوده و پاسخگويي به مجلس ندارند. از نظر خارجي در مذاكراتي كه صورت مي‌گيرد، تعداد آراء و شركت كنندگان در انتخابات مجلس موثر است.

نماينده‌ي مردم آمل در خانه‌ي ملت، گفت: در واقع وقتي كشورهاي ديگر مشاهده كنند مردم حاضر در پاي صندوق راي همان مردم شركت‌كننده در راهپيمايي 22 بهمن هستند، خواهند فهميد مردم ايران مصمم و با اقتدار قصد حفظ نظام و شعارهاي جمهوري اسلامي را دارد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha