/2 آذرـ سالروز تشكيل بسيج دانشجويي/ عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران بزرگ: رسالت امروز بسيج دانشجويي مبارزه در جبهه علمي و فرهنگي است
عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران بزرگ بسيج را نيروي آزاد انقلاب ناميد و گفت: تشكل بسيج دانشجويي در عرض ساير تشكلهاي دانشجويي نيست؛ بلكه ساير تشكلهاي دانشجويي ذيل پرچم اين مجموعه جمع ميشوند.
رئوف موسوي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار داشت: ساختارها و نيروهاي مختلفي كه قبل از انقلاب وجود داشتند بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نيز قصد ادامهي كار خود را بر همين منوال داشتند اما از آن جا كه انقلاب به دليل آرمانها و اهدافش داراي ماهيتي مستقل از ساختارها و فرآيندها است نيروهاي موجود آن زمان پاسخگو نبوده و احتياج به ساختاري براي تامين نيازها وجود داشت؛ از اين رو امام (ره) فرمان تشكيل بسيج را صادر كردند تا با وجود بسيج در همهي نهادها، علاوه بر حفظ كاركرد قبلي آن نهاد، كاركرد جديدي نيز تعريف شود.
اين فعال دانشجويي ادامه داد: بسيج نيرويي است كه با توجه به نيازهاي انقلاب در طول تاريخ در جهت حمايت آن بر ميآيد.
وي صدور فرمان تشكيل بسيج دانشجو و طلبه را بعد از جنگ تحميلي از سوي رهبر كبير انقلاب به معناي وارد شدن به مرحله جديدي از مبارزه دانست و خاطرنشان كرد: امام(ره) در پايان عمرشان از اسلام آمريكايي نگراني داشتند كه تشكيل بسيج دانشجو و طلبه براي مبارزه با اين نوع اسلام است كه بايد در حيطههاي مختلف اسلام ناب را تبيين و عملياتي كند.
مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق(ع) يكي از ويژگيهاي دانشجوي بسيجي را در عرصه علم پرداختن به فعاليت علمي و درس خواندن براساس اسلام ناب محمدي(ص) عنوان و تصريح كرد : همه تشكلها و مجموعههاي دانشجويي كه خود را به عنوان نيروي انقلاب دانسته و در جهت ارتقاي نظام به فعاليت ميپردازند بسيجي به شمار ميآيند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به فرمودهي مقام معظم رهبري كه چارچوب نظر بسيجي را تعيين كردند بسيج را نيروي آزاد انقلاب خواند و گفت: در حالي كه بعد از دوران جنگ و تشكيل بسيج دانشجويي برخي مشغول فعاليتهاي مختلف بودند بسيج دانشجويي با پرداختن به مباحث علمي و جدي خود را بازيچه درگيريها نكرد و در جهت نفي غربزدگي و شرق زدگي به فعاليت پرداخت.
وي رسالت امروز بسيج دانشجويي را مبارزه در جبهه علمي و فرهنگي خواند و گفت: در صورتي كه بسيجي بخواهد خود را با تحولات سياسي منطبق كند دچار آفت خواهد شد؛ از اين رو به طور مثال بسيجيان بعد از دوم خرداد به جاي آن كه درگير مسايل سخيف شوند به سمت پرداختن به مسايل عمقي پيش رفتند.
موسوي در پايان تاكيد كرد: مقام معظم رهبري بحث كمك به دولت را مطرح كردند ولي اين بدان معنا نيست كه بسيج بايد در ذيل قسمتهاي مختلف دولت، فرامين آنها را طي كند؛ بلكه بسيج بايد با پرداختن به فعاليتهايش مشخص كند كه چه ظرفيتهايي براي كمك به دولت دارد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات