براي عضويت در فدراسيون بينالمللي راهنمايان تور، درخواست جامعهي راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي ارايه شد
دبير جامعهي راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي گفت: درخواست عضويت اين جامعه در فدراسيون بينالمللي راهنمايان تور براي تاييد به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري فرستاده شده است.
اميرحسين اربابان در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاكيد بر ضرورت عضويت جامعهي راهنمايان تور در فدراسيون بينالمللي راهنمايان با 80 هزار عضو فعال در دنيا، اظهار داشت: براي برقراري ارتباطهاي بينالمللي اين جامعه بايد از طريق فدراسيون بينالمللي راهنمايان وارد شود تا گروههاي بينالمللي مرتبط را شناسايي كند و براي همكاري با آنها اقدام شود.
وي افزود: اين فدراسيون براي عضويت جامعهي راهنمايان مشكلي ندارد. بنابراين درخواست آن براي بررسي به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با هدف تاييد فرستاده شده است و مشكلي وجود ندارد. اكنون درحال ترجمهي اساسنامههاي اين فدراسيون براي مشخص شدن چارچوب آن هستيم كه در صورت نبود مشكل مراحل عضويت طي شود.
دبير جامعهي راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي با اشاره به برپايي كنوانسيون اين فدراسيون در سال 2009 ميلادي در هند، بيان كرد: در صورت عضويت در اين فدراسيون در كنوانسيون هند ميتوان شركت كرد و زمان مناسبي است تا جايگاه واقعي خود را در دنيا بهدست آوريم.
اربابان به تنظيم سرفصل آييننامهي استانداردسازي وظايف راهنمايان تور اشاره كرد و گفت: سرفصل اين آييننامه تنظيم و كميتهي آن تشكيل شده است كه پس از نهايي شدن اين آييننامه به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري براي تصويب ارايه و به سيستم گردشگري براي اجرا اعلام ميشود.
به گفتهي او، اين آييننامهي استانداردسازي بسياري از مشكلات موجود را براي راهنمايان تور در آژانسهاي توريستي و تورها، رفع و ديگران را به رعايت آن ملزم ميكند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات