استادان دانشگاه براي به دست آوردن كمترين اطلاعاتي از يك مخزن مشكلات بسيار زيادي دارند، اين در حالي است كه اطلاعاتي را كه حاضر نيستند در اختيار محققيق، متخصصين و دانشجويان كارشناسي ارشد و دكترا قرار دهند، به راحتي در اختيار شركتهاي خارجي قرار ميدهند.
دكترعلي وطني معاون آموزشي- پژوهشي انستيتو نفت دانشگاه تهران، با بيان اين مطلب در چهارمين كارگاه بررسي سياستهاي مديريت و بهرهبرداري از مخازن نفت و گاز در دفتر مطالعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، متذكر شد: بسياري از شركتهاي نفتي بينالمللي دنيا در رابطه با مديريت مخزن نيز اطلاعات را از مخازن ما به دست ميآورند و سپس گزارشات را با استفاده از تجربه مخازن ما مينويسند، اما ما حاضر نيستيم تجربيات مخازن را به بچههاي خودمان به عبارت ديگر دانشگاهيان و محققان منتقل كنيم.
به گزارش خبرنگار سرويس مسائل راهبردي ايسنا، رييس اسبق دانشگاه صنعت نفت آبادان با تأكيد بر اين كه نهادي بايد پاسخگوي اين مسائل باشد، گفت: نوعي بيماري بر صنعت نفت حاكم است كه نياز به كالبد شكافي دارد.
عضو هيأت علمي دانشكده فني دانشگاه تهران با بيان اين كه، روش و سيستم فعلي پاسخگوي مديريت علمي مخزن كشور نيست، گفت: بايد سعي كنيم كه وقت مجلس، دولت، صنعت نفت و دانشگاهها صرف مسايل زيربنايي و استراتژيك صنعت نفت شود.
دكتر وطني متذكر شد، پاسخ به اين پرسش اهميتي بسيار اساسي دارد كه چه اندازه از اطلاعات مخازن كشور در اختيار دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي قرار گرفته است؟
انتهاي پيام
نظرات