گفتوگو با يك رزمنده حاضر در عمليات مرصاد: اطمينان صددرصد منافقان به پيروزي در عمليات فروغ جاويدان به خودكشي آنها منجر شد
يكي از اهداف اصلي منافقان در عمليات فروغ جاويدان رسيدن به پايتخت ظرف دو روز بود.
سرهنگ پاسدار سيدابراهيم حسينيمقدم، رييس سازمان بسيج فرهنگيان استان قزوين كه در عمليات مرصاد حضور داشته است در گفتوگو با خبرنگار ايسنا با بيان مطلب فوق افزود: مدارك شخصي به جاي مانده از منافقان از قبيل پاسپورت و عكسهاي خانوادگي نشان دهنده اين مطلب بود كه مجاهدين خلق صددرصد مطمئن بودند كه در اين عمليات پيروز خواهند شد.
وي با اشاره به تحليل اعضاي سازمان مجاهدين در نتيجه اين عمليات اظهار داشت: منافقان فكر ميكردند نيروهاي مردمي به دليل هشت سال جنگ دچار خستگي شدهاند و در عين حال جو ايجاد شده پس از پذيرش قطعنامه 598 باعث حمايتهاي مردمي از آنها خواهد شد.
سرهنگ حسيني مقدم ادامه داد:در روز نخست حمله منافقان، به دليل عدم انسجام،نيروهاي نظامي و مردمي غافلگير شدند و منافقان توانستند اسلامآباد غرب را تصرف كرده و حتي آب و برق شهر را هم قطع كنند.
وي يادآور شد: منافقان در سوم مرداد سال 67 به كمك ارتش عراق با بهرهگيري از تجهيزات نظامي چون تانكهاي پيشرفته، به صورت زميني از منطقه سرپل ذهاب عمليات خود را به نام فروغ جاويدان آغاز كردند.نيروهاي ايران نيز بعد از جلوگيري از پيشروي منافقان در پنجم مرداد 67 عمليات مرصاد را آغاز و در چندين مرحله از جناحهاي مختلف به نيروهاي منافقين حمله كرده و توانستند صدها تن از آنها را به هلاكت برسانند.
به گفته سرهنگ حسينيمقدم، رزمندگان اسلام به دليل تجربه دوران دفاعمقدس و آشنايي كامل با مناطق مورد تجاوز قرار گرفته، با به كارگيري تاكتيكهاي جديد توانستند در منطقه حسنآباد با دور زدن نيروهاي منافقان و آزادسازي اسلام آباد غرب، نيروهاي منافق را در منطقه حسنآباد محاصره كرده و با كمك نيروهاي هوايي آنها را زمينگير كردند.
وي با بيان ضعف ايدئولوژي بين نيروهاي سازمان مجاهدين گفت: نيروهايي كه جذب اين سازمان شده بودند اغلب دختران و پسران جواني بودند كه با ورود به خاك ايران هيچگونه انگيزه و هدفي نداشتند و زماني هم كه تحت محاصره نيروهاي ايراني قرار گرفته بودند، يا فرار كرده و يا خودكشي كرده بودند.
سرهنگ حسينيمقدم وجود دختران جوان را بين نيروهاي نظامي منافقان بسيار تأسفبار خواند و گفت: اين موضوع نشان ميدهد كه منافقان هيچ ارزشي براي زن قائل نبودند و ديدن اين صحنهها و جنازههاي دختران جوان بسيار ناراحت كننده بود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات