سومين كنگره تجليل از ايثارگران برگزار شد؛ اظهارات رييس جمهور، رييس بنيادشهيد،سردار كوثري و اسامي دريافتكنندگان نشان و تنديس ايثار
سومين كنگره تجليل از ايثارگران با حضور جمعي از مقامات لشكري و كشوري، دكتر دهقان معاون رييس جمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران، دكتر عباس خامهيار معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگي بنياد شهيد و اقشار مختلف مردم شب دوم خرداد در تالار وحدت تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سرويس «فرهنگ و حماسه» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،دكتر محمود احمدينژاد رييسجمهور طي سخناني در اين كنگره گفت: در قرن گذشته صدها ميليون انسان در جنگهاي گوناگون كشته شدند، اما تعداد محدودي از آنها جاودانه شدهاند. قريب به 100 ميليون نفر كشته شدند اما هيچ موجي از كشته شدن آنها راه نيفتاد و هيچ تاثير فرهنگي و تصحيحي در رفتار دولتها اتفاق نيفتاده است، اما كساني كه در راه خدا كشته شدهاند با رودخانه زلال هستي پيوند خورده و جاودانه شدهاند.
دكتر احمدينژاد خاطرنشان كرد: هرچه از عمر شهادت كشتهشدگان در راه خدا ميگذرد آنها نورانيتر ميشوند. 20 الي 28 سال از شهادت ياران ما ميگذرد و امروز فرهنگ و جلوه ايثار در ادبيات و هنر و منش سياستمداران و انديشمندان ما روز به روز كارآمدتر شدهاند. تك تك شهيدان خورشيدي هستند كه خدا به ما هديه كرده است.
وي ادامه داد: خورشيد طبيعت طلوع و غروب ميكند و روزي خاموش خواهد شد اما خورشيدهايي كه از متن حقيقت و هستي طلوع ميكنند، مرگ ندارند و هر روز درخشانتر هستند. هزاران خورشيد از دشت ايران طلوع كرده و امروز راه جديدي از عشق و راهي به قلههاي سعادت در مقابل بشريت گشوده است.
احمدي نژاد گفت: زورگويان عالم كه خود را حاكم جهان ميدانند امروز در مقابل ملت ايران خود را شكست خورده ميبينند و اين به خاطر خط جاري ايثارگري و ايثارگران در اين سرزمين و ديگر سرزمينهاست. اگر ميبينيد كه قلدرها در مقابل حركت علمي ايران اول تهديد به هجوم نظامي ميكنند اما امروز درخواست مذاكره و گفتوگو و كوتاه آمدن دارند به خاطر وجود نوراني شهيدان و جانبازان است. اگر ميبينيد هنوز در بشر اميدي به رهايي و سعادت و عدالت باقي است به خاطر سلسله پر افتخار شهيدان است. راه شهيدان راه حيات جاويد و پايندگي و بالندگي و سعادت و كمال است.
رييسجمهور تاكيد كرد: تنها راه نجات بشريت تمسك به آرمان و اخلاق و فرهنگ شهيدان است و اين همان راه انبياء و اولياي الهي است كه در مقابل بشريت گشودهاند و پيشگام آن هستند.
دكتر دهقان، رييس بنياد شهيد و امور ايثاگران نيز در اين كنگره با تاكيد بر قدرداني از ايثارگران گفت: حضرت امام راحل، آنچنان تحولي در ملت ايجاد كردند كه منشاء تحولات بزرگ جهاني شد و آنچه كه امروز داريم مديون امام راحل است و ايثارگران ميوه باغ آبياري شده توسط امام راحل هستند.
وي افزود: ملتي كه زنده و داراي هدف است زماني ميتواند منتظر پيروزي باشد كه با همه وجود در عرصه وارد شد و از عزت و شرف خود دفاع كند و ملت ايران اين افتخار را دارد كه در سايه ولايت فقيه، مسير عزتمندانه خود را طي كند.
دهقان يادآور شد:آزادي خرمشهر اوج حماسه ملت، پايان دوره اشغال سرزمين الهي، حضور همه جانبه ملت و اقوام و ملت بزرگ اسلام بود اگر چه ديگر مسلمانان لحظات پيروزي ما را دنبال ميكردند و در حول دفاع مقدس با ملت ما همراه بودند.
وي افزود: در آزادسازي خرمشهر ملت ايران يكپارچه و به نمايندگي از سوي امت اسلام نظام سلطه را به زانو درآوردند و زنده نگه داشتن ياد شهدا و بازگو كردن آنها با ترسيم آن چه خلق كردهاند ميتواند محرك اصلي حركت ملت ما باشد.
دهقان اظهار داشت: اگر امروز ملت ايران در نقطه اوج و افتخار قرار دارد و جوانان ميتوانند به پيشرفتهاي گوناگون دست يابند نتيجه ايثارگريهاي شهدا و ايثارگران است.
وي يادآور شد: امروز مدل سياسي حكومت جمهوري اسلامي، نظام سلطه را به چالش كشانده است و نظام سلطه آن چنان ضعيف شده است كه براي حفظ خود تلاش ميكند.
در اين كنگره همچنين سردار حاج محمد كوثري فرمانده سابق لشگر 27 محمد رسولالله (ص) با تشريح بخشهايي از عمليات بيتالمقدس و مشكلات پيش روي رزمندگان اسلام در راه آزادسازي خرمشهر گفت: در آن زمان آنچنان با كمبود امكانات مواجه بوديم كه نيروها مسافت اهواز تا دارخوين را با تجهيزات به صورت پياده طي كردند اما رزمندگان اسلام از حضرت زينب (س) الگوي صبر گرفته بودند.
وي افزود: كسي كه با خدا صادقانه معامله كند خداوند نيز از او حمايت ميكند و رزمندگان اسلام با يك نفس مطمئنه اين مسافت را طي كردند.
سردار كوثري در پايان گفت: اميدواريم پيروان واقعي شهدا باشيم و راه آنها را صادقانه ادامه دهيم تا اين پرچم برافراشته شده به دست صاحب اصلي آن به اهتزاز درآيد.
در اين كنگره همچنين قطعاتي از سمفوني ايثار اجرا شد.
در پايان كنگره تعدادي از ايثارگران نشان ايثار و تعدادي ديگر نيز تنديس ايثار را از دست رييس جمهور دريافت كردند.
اسامي دريافتكنندگان نشان ايثار:
علي امينيپور:پدر شهيدان اسماعيل،سعيد و مجيد.
اسماعيل رضايي:پدر شهيدان داوود، محمدتقي و عليرضا و دو جانباز سرافراز محمود و محمدجواد.
حاج يداله سميعينيا: پدر شهيد حسينعلي منوچهري نجفآبادي پدر شهيدان حميد، محمدرضا و سعيد و يك جانباز به نام مجيد منوچهري.
سيدرضا شكرآبي:پدر شهيدان سيدسعيد، سيدعلي، سيدحميد.
يوسفعلي اسماعيل نودولتي:پدر شهيدان داوود، محمدتقي وعليرضا، هشت سال حضور در جبهه و داراي دو فرزند جانباز به نامهاي صفرعلي وحسن.
حسين قمي: پدر سه شهيد.
بتول جنيدي جعفري: مادر ايثارگران محمد نصرالله و رضا جنيدي و جانباز حاج حميد.
فاطمه مراد اسكندري: همسر و مادر شهيد.
منيژه بيك اصفهاني: مادر جانبازان سيدرسول و سيدمحمد حجازي.
احمد ثابت: پدر شهيدان محمود، ابوالقاسم و محمد.
تقي ساعدي: پدر شهيدان حميد، محمدجواد و محمدرحيم و جانباز عليرضا ساعدي.
صنم عليخاني داودره: مادر شهيدان صفرعلي، امامقلي و ايرج.
ابوالقاسم جعفرزاده پدر شهيدان حبيبالله، ابراهيم و عبدالله.
قهرمان فاضلي: پدر شهيدان امامعلي، جانعلي و اسماعيل فاضل.
ابراهيم حاجي باقري فرد: پدر شهيدان مختار، محمد و ابوالقاسم.
شمسالله امام پناهي: پدر سه شهيد و از خيرين و مددكاران منطقه.
حسنعلي دهقانيپرده: پدر شهيدان اكبر،علي و محمود.
سيدخليل تقوي پدر شهيدان سيدابوالفضل، سيدعلي و سيد مهدي.
علي غرويان پدر شهيدان عبدالمجيد، عبدالمجيد و دانيال و از چهرههاي شاخص سياسي مذهبي در منطقه.
عليرضا بهمنينژاد پدر شهيدان، حجتالله، نعمتالله و هادي.
محمدرضا ميرزايي جابري: كسب مدالهاي طلا در رشته پرتاب نيزه و قهرماني با تيم بسكتبال با ويلچر، بناي مسجد امام حسين (ع) در روستاي محل تولد.
مختار نورافشان: جانباز 70 درصد و قهرمان ورزش.
اسامي دريافتكنندگان تنديس ايثار:
مونس احمدزاده: همسر جانباز.
زهرا اكبري باصري همسر جانباز 70 درصد.
شهيد اميرسرتيپ مسعود اماناللهي، فرزند شهيد،جانباز، آزاده، حافظ و قاري قرآن و فرمانده.
محمد پيران: مبارز قبل از انقلاب، فعال اجتماعي، داراي سابقه نمايندگي مجلس.
رقيه ختامي: همسر جانباز قطع نخاع.
شهيد سهام خيام: قهرمان مقابله با متجاوزان بعثي در اوايل جنگ تحميلي.
اشرف زينعلي نجفآبادي: همسر سرتيپ شهيد احمد فرزاد.
سرگز سايد:آزاده دفاع مقدس
فرشيد شمسي: آزاده، كارشناس نمونه،ايثارگر نمونه، دريافت لوحهاي تقدير و...
غلامحسين صاحبكار: طراحي و ساخت انواع تجهيزات پزشكي، ترجمه و تدوين كتب علمي، كسب مدالهاي خوش رنگ ورزشي آسيايي در رشته شنا.
محسن صفايي: كارشناس هستهاي در امور قلب راكتورهاي اتمي و امور سوخت وتامين آن.
قادر طهماسبي (فريد): سرآينده مثنوي شهادت، مروج ايثار، تدريس در مراكز ادبي و هنري معتبر كشور و...
بهاره دهقاني فيروزآبادي: همسر شهيد،مهندس كارآمد مكانيك در كشور، استادياري و عضويت در هيئت علمي دانشگاه صنعتي شريف و كسب جوايز متعدد از سوي وزارت علوم و انجمن مهندسان مكانيك و ارائه دهها مقاله ارزشمند.
بهمن كردتمين: فرزند شهيد.
مصطفي گودرزي: خلق بيش از 470 اثر هنري، طراحي، نقاشي، گرافيك، نماهنگ و ... .
محمدسعيد مردوخي: جانباز هفتاد درصد.
دكتر علي مفيدي: آزاده و روانپزشك.
مرحوم رسول ملاقليپور:داراي سابقه كارگرداني – دستيار كارگرداني و نويسنده و تهيه كننده و هنرمند دفاع مقدس.
احمد ناطقي: جانباز دفاع مقدس وهنرمند
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات