عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: كمبود توليد داخلي دليل اصلي گران شدن قيمت آهن در بازار است و در شرايطي كه نياز شديد به توليد آهن داريم صادرات آن به كشورهاي خارجي بيمعناست.
طاهر آقا برزگر تيكمهداش در مصاحبه با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان مطلب فوق گفت: از خبر ممنوعيت صادرات آهن قراضه استقبال ميكنيم؛ زيرا در شرايطي كه نياز شديدي به آهن در كشور داريم صادرات آن به كشورهايي كه خود آهن صادر ميكنند بيمعناست.
وي كمبود توليد را دليل اصلي گراني و افزايش قيمت تيرآهن در بازار عنوان كرد و گفت: هر عقل سليمي اين حرف را ميپذيرد كه دليل بالا رفتن قيمت آهن در بازار به خاطر كمبود آن است؛ متاسفانه ما از تمام ظرفيتهاي توليد آهن در كشور استفاده نميكنيم و لذا با كمبود آن مواجه هستيم، در حالي كه آهن از جمله مواد اوليه مورد نياز ساخت و ساز است.
نمايندهي مردم بستانآباد در مجلس، آهن قراضه را مادهي اوليه توليد فولاد ذكر و اظهار كرد: اجازه صادرات آهن قراضه از ابتدا كار اشتباهي بود و در واقع نوعي پول ريختن به جيب واسطهها و دلالان محسوب ميشد. در زماني كه به شدت در داخل به توليد آهن نياز داريم چه لزومي به صادرات آن هست؟ چرا مردم بايد تاوان گرانيهاي بازار را بدهند؟
برزگر در پايان با اشاره به موافقت و پيگيريهاي كميسيون صنايع و معادن و بحثها و بررسيهاي متعدد در اين رابطه ابراز اميدواري كرد با ممنوعيت صادرات آهن قراضه از كمبود نياز داخلي و افزايش هنگفت قيمتها جلوگيري شود.
انتهاي پيام
نظرات