يك وكيل دادگستري جريحهدار شدن روح كودك را از زخمي شدن جسم او خطرناكتر دانست و خواستار توجه مسوولان ذيربط به منظور آموزش والدين در اين راستا شد.
رويا نادري در گفتوگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهارداشت: كودكآزاري شامل هر نوع رفتار و تنبيه خارج از حد متعارف است كه به روح كودك آسيب برساند.
وي تنبيه جسمي كودك را ملاك كودكآزاري ندانست و گفت: آسيب رفتار و كردار بد والدين در روح كودك سبب بروز خودآزاري، ديگريآزاري و ايجاد ناهنجاري در جامعه ميشود.
نادري با تاكيد بر اينكه تبعات منفي تربيت نادرست كودك در خانوادههاي داراي مشكل اخلاقي، فرهنگي و اقتصادي به جامعه برميگردد، ابراز داشت: وجود قوانيني كه مجازات قصاص را براي پدري كه فرزندش را كشته در نظر نگرفته است مانع پيشگيري و اطلاعرساني به موقع اطرافيان از كودكآزاري ميشود.
وي بر نقش سازمانهاي حمايتي از كودكان بر نحوهي تربيت، رشد در زندگي، برخورداري از سلامت و بهداشت جسمي و رواني تاكيد كرد و گفت: كودكان مورد آزار قرار گرفته بايد از والدين فاقد صلاحيت جدا شده و به خانوادههاي داراي صلاحيت تحويل داده شوند.
اين وكيل دادگستري كودكآزاران را افراد داراي مشكل روحي، رواني و جسمي در دوران كودكي دانست و گفت: در اختيار گذاشتن كودكان كه تجربهي تلخ والدينشان را تكرار ميكنند از انصاف به دور است.
اين حقوقدان خواستار سياستگذاري كلي براي ارتقاي فرهنگ خانوادهها در جهت تربيت فرزندان شد و افزود: بايد شرايطي ايجاد شود تا والدين داراي مشكلات روحي و رواني به صورت داوطلبانه براي درمان به روانپزشك مراجعه كنند.
انتهاي پيام
نظرات