پيشنهاد نامگذاري "هفتم ارديبهشت" به روز تئاتر دانشگاهي
نهمين جشنواره ي تئاتر دانشگاهي ايران در حالي به كار خود پايان داد كه، مجمع كانونهاي تئاتر دانشجويان سراسر كشور، هفتم ارديبهشت را به عنوان روز تئاتر دانشگاهي اعلام كرد و قرار بر اين شد، آن را به تصويب شوراي انقلاب فرهنگي برساند.
به گزارش خبرنگارهنري ايسنا،در ابتداي مراسم پاياني، پس از گزارش ايرج محرمي دبير نهمين دوره جشنواره دكتر خرمشاد، معاون فرهنگي - اجتماعي وزارت علوم سخنراني كرد.
وي، گفت: بعد از برگزاري 9 دوره از اين جشنواره بايد بررسي كرد ، هدف از برگزاري اين جشنوارهها چيست؟ زيرا كه جشنواره دانشجويي همانند ايستگاههايي است كه براي رسيدن به آن پرواز ميكنيم و قلهها را يكي، پس از ديگري در مينورديم. پس ميزان رشد ما دراين پرسش نشانه ترقي ما خواهد بود.
وي اضافه كرد: تئاتر دانشجويي سكوي پرشي براي تئاترحرفهاي محسوب ميشود، پس بايد راهكارهايي براي تحقق اين پرش فراهم كنيم و دانشجويان را بعد از برگزيده شدن به حال خود رها نكنيم، بلكه به آنها فرصت و شرايط اجراي عمومي در سطح كشور و خارج ازكشور را فراهم كنيم.
وي سپس به نمايندگي از جشنواره نهم تئاتر دانشگاهي، پنج لوح سپاس و پنج تنديس جشنواره را به عليرضا سجادپور، معاون فرهنگ و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري،قاضي نظام، مدير مركز هنرهاي نمايشي سازمان فرهنگي - هنري شهرداري،دكتر يادگاري، معاون دانشجويي - فرهنگي تربيت مدرس، دكتر مظاهري، معاون فرهنگي دانشگاه آزاد و حسين پارسايي، مدير اداره كل هنرهاي نمايشي اهدا كرد.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين مراسم و بعد از اعلام بخشي از نتايج برگزيده، حسين پارسايي، به همكاريهاي مركز هنرهاي نمايشي با جشنواره تئاتر دانشگاهي،اشاره كرد و گفت: طبق وعدههايي كه به ايرج محرمي، دبير جشنواره داده بودم همچنان منتظريم تا سه كار برگزيده جشنواره اعلام شود تا شرايط اجراي عمومي آنها را در مجموعه تئاترشهر و ساير سالنهاي تئاتر فراهم كنيم.
به اين ترتيب براساس توافقات انجام شده قرار شد تا مركز هنرهاي نمايشي با دو نمايش « ماجراي ناموس پرستان» به كارگرداني سيمين غلامي و « تلخ بازي قمر در عقرب» به كارگرداني بابك مهري قرارداد اجراي عمومي ببندد و به آنها نوبت اجرا بدهد.
در بخش بعدي مراسم اختتاميه نيز جايزه ويژه اكبر رادي با حضور خود اين نويسنده اهدا شد. رادي با اظهار خرسندي با حضورش در اين مراسم گفت: خوشحالم كه چنين جايزهاي در دوران حيات من پايهگذاري شده است، به خصوص كه جشنواره دانشجويي يك جشنواره ارزشمند است و من هم با غرور، شرمندگي و شعف آن را پذيرفتم.
در پايان اين مراسم تنديس ويژه جشنواره به پروفسور احمد كاميابي مسك اهدا شد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات