*جايگاه توريسم در اشتغال كشوري* دكتر اسماعيل قادري: جايگاه گردشگري در اقتصاد ملي كشور مشخص شود دلخوش كردن به آمار گردشگران فقير تا چه زماني ادامه دارد؟
يك استاد دانشگاه گفت: تا زماني كه نگاه به گردشگري، فرهنگي باشد، اشتغالزايي آن مانند سينما و تئاتر خواهد بود.
دكتر اسماعيل قادري در گفت وگو با خبرنگار گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اينكه جهانگردي در ايران به عنوان بخش فرهنگي تعريف شده است، تصريح كرد: تا زماني كه اين نوع نگاه به صنعت گردشگري در ايران حاكم باشد، اشتغالزايي آن مانند سينما و تئاتر خواهد بود كه نقش آنها در اقتصاد ملي كشور مشخص است .
وي تاكيد كرد: بايد جايگاه صنعت گردشگري در اقتصاد ملي كشور مشخص باشد در حالي كه در جامعهي ايراني به عنوان بخشي است كه بايد براي آن بودجه صرف شود ولي با ورود به بخش اقتصادي ميتوان به اشتغالزايي آن فكر كرد .
اين كارشناس گردشگري گفت: بخش گردشگري تا زماني كه فرهنگ محسوب ميشود، دهن آن براي جذب بودجه باز است، ولي وقتي به بخش اقتصادي كشور وارد شود علاوه بر اشتغالزايي درآمدزايي نيز ميكند .
وي ابراز كرد: تا چه زماني بايد براي گردشگران هزينه كرد و تنها به آمار گردشگران فقيري كه از كشورهاي حاشيهاي وارد ايران ميشوند، دلخوش بود؟.
اين پژوهشگر اظهار كرد: جايگاه جهانگردي بايد در اقتصاد ملي مشخص، هدف و راهكارهاي توسعهاي آن نيز تعريف شود وتا وقتي اين مسائل مشخص نشود به جايي نميرسيم .
وي ادامه داد: ميزان توليد و ناخالصي در پنج سال آينده براي تمام صنايع همچون نفت، معدن، كشاورزي، و ... تعيين و مشخص شده، ولي در صنعت گردشگري نه تنها به اين مسائل اشارهاي نشده بلكه حتي تعداد توريست ورودي به اين كشور نيز مشخص نشده است .
قادري در پايان تاكيد كرد: تا وقتي صنعت گردشگري در اقتصاد ملي جايگاهي نداشته باشد نميتوان دربارهي اشتغالزايي آن نيز سخن گفت .
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات