مدير صنايع دستي سيستان و بلوچستان: سازمانهاي صنايع دستي و گردشگري ارتباط نزديكي دارند با ايجاد بازارچههاي صنايع دستي جذب گردشگران شتاب ميگيرد
مدير صنايع دستي استان سيستان و بلوچستان گفت: چشمانداز 20 سالهي كشور در زمينهي صنايع دستي پيشتر بر روي سه مقولهي فقرزدايي، توازن منطقهاي و اشتغال تاكيد دارد.
عبدالسلام بزرگ زاده در گفت وگو با خبرنگار گردشگري ايسنا در خصوص برنامهي چشم انداز 20 سالهي سازمان صنايع دستي گفت: دولت ميتواند در طول برنامهي چشم اندازي 20 ساله با ارايهي تسهيلات و امكاناتي براي كار آفرينان در اين بخش نقش مهميرا ايفا كند و حتي در اين بخش ميتواند با اجراي برنامههاي كلان خود و تشويق خصوصي مشكل اشتغال را حل كند.
وي افزود: در برنامهي چشم انداز 20 ساله، با اين ديدگاه كه صنايع دستي ميتواند در بخش اشتغال موثر بوده و دو محور ديگر را تحت پوشش قرار دهد، ميتوان جايگاه خوبي را براي اين صنعت در آينده داشت.
مدير سازمان صنايع دستي استان سيستان وبلوچستان خاطر نشان كرد: استان سيستان و بلوچستان با وجود پتانسيلهاي بالا به دليل نداشتن بعضي اعتبارات و زيرساختها به عنوان يك استان توسعه نيافته مطرح است وچنانچه دولت اعتبارات ويژهاي را به اين استان اختصاص دهد، آيندهي بسيار خوبي را در بخش صنايع دستي شاهد خواهيم بود.
بزرگزاده ابزار داشت: سازمان صنايع دستي و گردشگري ارتباط بسيار نزديكي را با يكديگر دارند و در جذب گردشگر بسيار موثر هستند، به شرطي كه كه اين رابطهي دو طرفه به صورت قوي و پيشرفته باشد تا بتواند هم رونق صنايع دستي وهم جذب گردشگري را به همراه داشته باشند و اين رونق با ايجاد بازارچههاي صنايع دستي در اماكن توريستي ميتواند ايجاد شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات