*ميزگرد جنبش دانشجويي و مفاسد اقتصادي* _ با مفاسد بايد همواره مبارزه كرد _ مفسدان نميتوانند پنهانكاري كنند _ قوهي قضاييه يكسان عمل نكرده است
ميزگرد «جنبش دانشجويي و مفاسد اقتصادي» روز گذشته در محل مجمع صنفي نشريات دانشجويي با حضور «مهدي بلوكات» دبير سياسي اتحاديهي انجمنهاي اسلامي مستقل دانشگاهها، «محمدجواد ميري» سخنگوي جنبش عدالتخواه و «عليرضا نادعلي» عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي استان تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، ابتدا بلوكات با ابراز اين عقيده كه «درونمايهي اصلي انقلاب يعني عدالت اجرا نشده است» اظهار داشت: گفتمان سياسي دورهي رفسنجاني و گفتمان سياسي دورهي خاتمي در ايران جوابگو نبود.
بلوكات دربارهي با ارايهي ساز و كار مناسب در اين باره گفت: كشور براي ارايهي ساز و كار مناسب بايد به دين رجوع كند و بهترين اقتصاد اسلامي را از آن استخراج كند كه اين نيازمند يك جنبش نرمافزاري است.
وي با تاكيد بر ضرورت پاسخگويي مسوولان، افزود: ضلع دوم گفتمان عدالت - مبارزه با مفاسد اقتصادي - همواره بايد صورت گيرد.
بلوكات با مهم دانستن جنبش دانشجويي گفت: جنبش دانشجويي مستقل از قدرت و ثروت است و از بالاترين ابزار علمي، آكادميك، روشنفكري و حقيقتيابي برخوردار است.
دبير سياسي اتحاديهي انجمنهاي اسلامي مستقل دانشگاهها، بهترين حكومت را حكومتي كه در آن به بررسي عملكرد حاكمان پرداخته شود دانست و گفت: در دولت جديد زير نظر داشتن و توجه به تمام عملكرد سران دولت بايد توسط جنبش دانشجويي صورت گيرد.
بلوكات در پايان گفت: براي پيگيري گفتمان انتقادي كه مبناي كار اتحاديهي ماست بايد آن را به صورت علمي و تخصصي نهادينه كنيم.
همچنين «ميري» سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي دربارهي جنبش دانشجويي گفت: وظيفهي جنبش دانشجويي انتقاد است. با انتقاد در صورت دور شدن از عدالت و حمايت در صورت نزديك شدن به عدالت به اين فرمول دست خواهيم يافت.
وي گفت: جنبش دانشجويي ميتواند چهرهي حقيقي عدالت را نمايان كند.
ميري افزود: مفسدان اقتصادي نميتوانند به بهانههايي، پنهانكاري كنند. مسايل خارجي هميشه وجود دارد و ما وقتي ميتوانيم در برابر مسايل خارجي مقاوم باشيم كه از درون محكم باشيم و اين قوي بودن خواهان همكاري هرچه بيشتر مردم است.
سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي گفت: با طرح يك تفكر عميق و جامع از اسلام ناب و انجام كارهاي فرهنگي و با بررسي كار تمامي قوا ميتوان به آسيبشناسي وضعيت عمومي تشكلها رسيدگي كرد.
«نادعلي» عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي استان تهران نيز دربارهي عملكرد مسوولان در رابطه با مبارزه با مفاسد اقتصادي گفت: عملكرد مسوولان دربارهي مبارزه با مفاسد اجتماعي تا به حال مطلوب نبوده و در اكثر مقطع زماني شعاري بيش نبوده است.
وي با مهم دانستن نقش دولت در مبارزه با مفاسد اقتصادي افزود: دولت به راحتي ميتواند با مفاسد اقتصادي مبارزه كند، دولت نهم با حضور آقاي احمدينژاد بايد عملكردها را در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي پررنگتر كند؛ چون اين اراده وجود دارد.
وي افزود: انقلاب ما با اجرا شدن اسلام به پيروزي رسيده است و به همين دليل ما بايد با تمام مفاسد اقتصادي به شدت برخورد كنيم.
نادعلي گفت: در صورت اثبات جرم در دستگاه دولتي بايد در حوزهي مفاسد اقتصادي به شدت با آنها برخورد شود و اگر اين فساد از جانب برخي از ياران نظام باشد، براي حفظ نظام بايد به طور كامل طرد شوند و در صورت سر زدن مفاسد اقتصادي توسط نفوذيها بايد هرچه زودتر تصفيه شوند.
وي در پايان ابراز عقيده كرد: حسننيت سران دولت بايد اثبات شود، قوهي قضاييه يكسان عمل نكرده است، زماني اسمي اعلام ميشود و بعد از مدتي همه چيز محو ميشود، اين نوعي به اعتمادي در ميان مردم به وجود ميآورد و اين عملكرد ناهماهنگ و غيرعلمي، نشاندهندهي ضعف است، بهتر است همه چيز صادقانه اعلام شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات