قمي در گفتوگو با ايسنا: ـ فضاي نقادي موجود بين دانشجويان مثبت است ـ مسوولان از نقادي دانشجويان در چارچوب استقبال ميكنند
رييس نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها با تأكيد بر اهميت نقد و رويكرد نقادانه ميان دانشجويان گفت: فضاي نقادي كه در ميان دانشجويان ما وجود دارد بسيار مثبت است و تشكلهاي موجود در دانشگاه هم رويكرد خودشان را نسبت به عملكرد مسؤولان محترم در قواي سهگانه رويكرد منتقدانه عنوان كردهاند كه ميتواند امر مباركي باشد.
حجتالاسلام والمسلمين «محسن قمي» در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: دانشجو به دليل اينكه از هوش، دانش و بينش بيشتري برخوردار است طبيعي است كه نقاد باشد، البته نقد به معناي جدا كردن سره از ناسره و ديدن نكات مثبت در كنار نكات منفي است. كسي كه فقط جنبههاي منفي را ميبيند و چشم خود را بر نكات مثبت ميبندد به تعبير حضرت امام(ره) انتقاد نميكند بلكه انتقام ميگيرد.
وي افزود: طبيعي است كه مسؤولان نظام هم كه در مكتب حضرت امام(ره) تربيت شدهند هم از ويژگي نقادي دانشجويان براي اطلاع از كاستيهاي احتمالي در حوزهي مأموريت خودشان استفاده كنند و انشاءالله كه در صدد رفع آن باشند.
قمي تصريح كرد: مسؤولان دانشگاه رويكرد مثبتي نسبت به اين نوع نگاه نقادانهي دانشجويان دارند چون به بهبود مديريت خود آنها كمك ميكند، اين فضا وقتي ميتواند فضايي باز باشد كه در چارچوب مقررات و ضوابط باشد.
قمي با بيان اينكه «نقد هم ادب دارد»، تصريح كرد: مهمتر از خود نقادي، رعايت ادب نقادي است. اگر نقد در چارچوب باشد هم آنها استقبال ميكنند و هم اينكه از باز شدن جا در جامعه براي نقدهاي غيرمنصفانه جلوگيري ميشود و از راديكال شدن فضاي دانشگاه و جامعه ممانعت به عمل ميآيد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات